2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

26.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bříza vybouchla v Holýšově


Branky


18

Bříza bleskurychle přišla o své vedení a z Holýšova odjíždí bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

První pětačtyřiceti minutovka patřila jasně domácímu mančaftu, který pomalu nechává zapomenou na zpackaný podzim a pomalými krůčky se vzdaluje sestupovým příčkám. Další důležitý z řady malých krůčků udělali svěřenci trenéra Hirschla již v prvním poločase. ve kterém svého soupeře zatlačili na vlastní polovinu a začali s ostřelováním hornobřízské svatyně. Ani jeden z pokusů ovšem za pozorného Šimandla v hostující brance neprošel, a když se ani v jediné šanci Břízy z kraje třicáté minuty neprosadil v nepřehledné situaci jeden z útočníků, šlo se do kabin za nerozhodného a stále otevřeného stavu 0:0.

Obrat přinesl tři body

Úvod druhého dějiství ovšem všechny přihlížející překvapil. Hosté se dostali do hry a dokonce šli do vedení, když se po krásném průniku holýšovskou obranou chytrým lobem prosadil záložník Choholatý. Tento úžasný fotbalový moment ale semknul spíše domácí mužstvo, které se brzy dočkalo vyrovnání. Po vysokém balónu do vápna došlo k nedorozumění mezi hostujícím obranou a gólmanem a odražený míč do sítě pohodlně poslal Petr Jeniš.

Aby toho nebylo pro hosty málo, přišla v 71. minutě nádherná akce domácího Krause, který svůj slalom zakončil přesnou technickou střelou na zadní tyč a vystřelil Holýšovu další cenné body v boji o záchranu.



Sestavy


FK Holýšov
M. Steinbach [-] - J. Valachovič [-] , M. Černohorský [-] , V. Kaas [-] , R. Baxa [-] , P. Trhlík [-] , D. Zavadil [-] , P. Jeniš [-] , R. Kraus [-] , T. Panuška [-] (66. J. Vnouček [-] ) , S. Staněk [-]

SK Horní Bříza
L. Šimandl [-] - V. Zavadil [-] , S. Rous [-] , L. Janka [-] , T. Frank [-] - J. Kraček [-] (72. R. Šimice [-] ) , P. Chocholatý [-] , M. Macháček [-] , J. Němeček [-] (46. T. Lomoz [-] ) , M. Zavadil [-] (46. J. Sedlecký [-] ) - J. Paukner [-] (46. J. Mašek [-] )

Počet diváků: 65. Rozhodčí: Petrželka František - KÖNIG Michal, KOURA Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů