0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 10:15

18.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycany opět bez tříbodové výhry


Branky


0

Rokycanský mančaft na jaře nenajel na správnou frekvenci a jeho výkony mají k ideálu daleko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lhotka rozhodl

Rokycanské áčko šlo do utkání s jasným cílem - odčinit porážku od Horní Břízy z minulého kola a proti Vejprnicím bodovat naplno. Hostující trenér Šámal ovšem svému celku naordinoval účinnou medicínu, která nesla ovoce od prvních minut.

Organizovaná obrana dělala rokycanským útokům potíže a domácí tým si musel často vypoáhat vysokými míči do vápna. Z jedné takové situace také vyplynula velká šance svěřenců trenéra Vágnera, když se v 19. minutě dostal míč do skrumáže před brankou, ale Aubrechta jakoby situace zaskočila a míč nedokázal trefit. Z následného protiútoku se naopak po přihrávce Koláře z pravého křídla dokázal ve vápně prosadit Lhotka, který píchl míč kolem vyběhnutého Jevčáka a poslal Vejprnice do vedení.

Rokycany ztrácely dech

Kdo by ovšem čekal rokycanskou naprostou ofenzivu a hon za vyrovnáním po zbytek utkání, musel být zklamán. Domácímu mančaftu se nedařilo utvořit si souvislý tlak a Vejprnice nadále ukázkově bránily již od poloviny hřiště, kde se rokycanská snaha většinou rozstříštila o tvrdý vejprnický blok.

Hosté naopak vyráželi do rychlých brejků, ovšem ani rokycanská obrana se nenechávala nachytat a když už jim vejprnická skvadra upláchla, stihly Rokycany zatáhnout včas za záchranou brzdu v podobě faulu. 

Závěr zápasu si již Vejprnice pohlídaly a po skvělém taktickém výkonu slaví zasloužené tři body!



Ohlasy k zápasu



SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér hostů: "Nám prospěl nedávný pohárový zápas s Rokycany, ve kterém jsme si vyzkoušeli, jak se proti nim dá hrát. Dnes jsme tedy hráli velmi zodpovědně, byli jsme dobře připraveni a na rozdíl od soupeře se nám podařilo jednu šanci proměnit."



Sestavy


FC Rokycany
J. Jevčák [-] - J. Vaščák [-] , J. Hereit [-] , M. Spěváček [-] (80. J. Ječmen [-] ) , K. Vileta [-] - M. Debellis [-] , P. Aubrecht [-] , J. Kořínek [-] (70. J. Klír [-] ) , M. Černý [-] , L. Filipec [-] - L. Aubrecht [-]

SK Slavia Vejprnice
D. Faltus [-] - T. Lhotka [-] (90. F. Heindl [-] ) , D. Křen [-] , L. Paul [-] , D. Svoboda [-] (80. P. Ženíšek [-] ) , P. Davídek [-] , A. Kolář [-] (88. K. Kýček [-] ) , L. Rauch [-] , L. Rada [-] , Š. Havránek [-] , V. Puhlovský [-]

ŽK: 69. L. Aubrecht - 67. P. Davídek , 67. V. Puhlovský , 68. T. Lhotka .
Počet diváků: 93. Rozhodčí: MAROUŠEK Karel - VOLF Michal, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.