6:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 16:30

25.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vratimov dostal šestku


Branky


4. P. Tylšar (vl.) , 27. V. Hájek , 47. J. Lichovník , 73. D. Kaps , 81. A. Líner , 85. L. Kožela
4

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

ěžkou porážku utrpělo naše béčko na hřišti Svinova.
V zápase nám tentokrát nevycházelo zhola nic, hned ve 4. minutě jsme si po trestném kopu domácích dali vlastní branku. I v dalším průběhu zápasu nám toho soupeř moc nepovolil, a přestože jsme hráli v hodně improvizované sestavě, nedokázali jsme podržet míč nebo si přesně přihrát. Ve 27. minutě už to bylo 0:2 po rohovém kopu Svinova a nepokrytí dorážejícího hráče.

Mdlý výkon pokračoval i ve 2. půli, kdy jsme opět inkasovali hned na začátku. Špatně rozehraný trestný kop na středu hřiště znamenal brejkovou situaci, kterou naše obrana nedokázala odvrátit. Tím jsme prakticky přišli o poslední šanci, jak se zápasem ještě něco udělat. Bohužel jenom snaha některých hráčů nestačí, zaostávali jsme ve fotbalovosti, což se na velkém svinovském hřišti naplno projevilo. V poslední čtvrthodině jsme pak fyzicky odpadli a inkasovali další 3 branky.

Částečnou omluvou může být malá herní praxe u několika hráčů, avšak ani to nelze považovat za adekvátní omluvu. Tento zápas nám odhalil v jakém rozpoložení se kluci nacházejí.

I přes nepovedený výkon věříme, že si to příští neděli na domácím hřišti vynahradíme a konečně utneme sérii porážek. Chtěl bych se omluvit všem fanouškům za předvedený výkon a pozvat je na zápas s Pustkovcem v 10.30 hodin.

 

zdroj: http://www.fcvratimov.cz



Sestavy


TJ Vítkovice - Svinov
P. Braun [-] - V. Hájek [-] , O. Bobčiak [-] , J. Ščigel [-] , M. Klobušiak [-] , J. Tomek [-] , J. Lichovník [-] , T. Vykoukal [-] , M. Olšar [-] , D. Kaps [-] , D. Kotala [-]

FC Vratimov B
M. Kontra [-] - J. Gašman [-] , T. Hudeček [-] , T. Tříska [-] , R. Žižka [-] , R. Konečný [-] , J. Macák [-] , A. Tříska [-] , M. Baláž [-] , V. Tylšar [-] , P. Tylšar [-]

ŽK: 65. J. Tomek - 25. J. Gašman , 34. J. Macák .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: GODFRYD Vojtěch - ONDRAČKA Milan, KEMPNÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza