Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj třetího se čtvrtým vyzněl jasně pro Slavoj


Branky


3

V horkém nedělním odpoledni se v Hošťálkovicích odehrál souboj čtvrtého týmu se třetím. A stejně jako na podzim (5:0), i tentokrát jej jednoznačně ovládli hráči Slavoje, kteří až na chvilkové polevení ve druhém poločase drželi otěže zápasu pevně ve svých rukou a svému soupeři opět nastříleli pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše zahájil už v páté minutě skvěle kopnutým přímým kopem exligový Daniel Tchuř. Slavoj se tak rychle dostal do herní pohody a s míčem na svých kopačkách neustále podnikal výpady do soupeřovy obrany. V první půli po povedených akcích přidali po brance David Kašpárek s Karlem Domiterem a do šaten se šlo za stavu 3:0 pro Slavoj. A nutno podotknout, že branek v domácí síti mohlo být ještě mnohem více, zatímco na druhé straně Karel Ježek zasahoval snad jen při jedné nebezpečné střele a jednou vykopával míč z brankové čáry Jan Plánička.

Ve druhé půli Dominik Dzida hned po necelé minutě hry zvýšil na 4:0 a o vítězi bylo prakticky rozhodnuto. Náskok se mohl dále navyšovat, ale hostující hráči se předháněli, kdo dokáže spálit větší šanci. Zároveň Slavoj nejspíš pod dojmem pohodlného náskoku mírně polevil do defenzivy a domácí se začali osmělovat a hrozit i v útoku. První gólovou šanci ještě skvěle vychytal Ježek, ale poté se v rozmezí dvanácti minut dvakrát prosadil hošťálkovický útočník Bruno Antonín a skóre z domácího pohledu vylepšil na 2:4. Více už však Slavoj nepovolil a definitivní podobu výsledku dal minutu před koncem svým druhým gólem Tchuř.

V dalším utkání se Slavoj představí v sobotu 5. května od 16:30 na domácím hřišti proti týmu FK SK Polanka B, který vede bývalý trenér Slavoje, Tomáš Sysala. O náboj tak v zápase určitě nebude nouze a všechny vás na něj zveme!

 

zdroj: http://www.slavojrychvald.cz



Sestavy


TJ Sokol Hošťálkovice
D. Zátopek [-] - K. Kolasa [-] , F. Hrnčár [-] , K. Adamec [-] , M. Schvarz [-] , B. Antonín [-] , P. Cigan [-] , R. Martykán [-] , O. Sýkora [-] , M. Chobot [-] , R. Timan [-]

TJ Slavoj Rychvald
K. Ježek [-] - K. Domiter [-] , T. Rozsíval [-] , D. Tchuř [-] , J. Plánička [-] , J. Bulva [-] , M. Drnovský [-] , D. Dzida [-] , P. Vantuch [-] , D. Kašpárek [-] , J. Nadhajský [-]

ŽK: 33. B. Antonín .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Handlíř Drahoslav - ONDRAČKA Milan, NĚMEC Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů