Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedení 3:0 nestačilo!!!


Branky


0

Po dlouhých měsících se konečně dočkali i hráči z TJ Sokol Ostravili, když nastoupili k mistrovskému utkání a hned v okresním derby na Hukvaldech. TJ Sokol Huklvaldy přezimovali na poslední pozici a budou se celé jaro snažit zabránit dalšímu sestupu z kraje. To Ostravice mohla v případě výhry být v klidném středu tabulky, ale totální nedisciplinovanost je v tomto utkání stála body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas oba celky snažily dostat do tempa

Hosté z Ostravice nastoupili v klasické sestavě s jedinou novou zimní posilou Denisem Dušíkem v útoku. Počasí z minulých týdnů udělalo s terénem své, nebylo jednoduché hrát jejich obvyklou kombinační hru, ale to bylo pro oba celky stejné. Prvních dvacet minut nic dramatického nepřineslo.

Hosté se snažili hrát, ale soupeř mnohdy hluboko na své polovině bránil se všemi hráči a vyčkával na jejich chyby. Ta veliká z 24. minuty naštěstí nebyla potrestána a vynikající zákrok předvedl Boháč.

Podobnou situaci museli ostravičané hasit v 33. minutě, kdy rychlý brejk domácích po chybě v rozehrávce na poslední chvíli odkopl Přasličák. Jediná šance Ostravice v prvním poločase přišla v 41. minutě, kdy po přihrávce Stýskaly se dostal za obranu M. Stonavský, jeho střelu vyrazil domácí brankář před sebe, ale už nikdo z hostujících hráčů nečekal na dorážku. To bylo vše, domácí poctivě bránili a klidně mohla Ostravice i prohrávat...

 

Osm minut stačilo Ostravici na 3 gólové vedení, ale....

To co se dělo v druhé půli bychom mohli rozdělit na dvě části. To byla úplně jiná Ostravice. Nejprve hosté na soupeře vlítli a už v 46. minutě poprvé skórují.

Mladý Dušík se ve vápně dostal k míči, jeho pokus byl sražen k Stýskalovi, který přesně k levé tyči střílí branku. Uběhly jen dvě minuty, po kombinaci zálohy trefuje Přasličák břevno, na odražený míč čekal Horňák, který první brankou v ostravickém dresu navyšuje vedení. Ten nahradil po přestávce M. Ledvoně a krásně to dorazil hned z voleje.

A pak zaskočeným domácím v 53. minutě zasadili hosté třetí ránu, kdy se prosadil O. Stonavský. Za osm minut tedy Ostravice dala tři branky a nyní by si na domácí vsadil málokdo. Ovšem to, co se dělo v dalších minutách je na zamyšlení. Místo toho aby ostravičtí zápas takticky zvládli, tak bezhlavě útočili, špatně a nedůrazně bránili a první trest přišel už v 58. minutě. Na levé straně hřiště nechali ve vápně domácímu hráči až moc prostoru a střela k levé tyči končí v síti Ostravice

. Hukvaldy se tak po chvíli zase vrátily zpět do zápasu a ani toto varování nebrali hosté vážně. V 64. minutě další nákop za ostravickou obranu lapil skvěle Boháč. Hosté nebyli schopni nepodržet míč, Hukvaldy hrály jednoduše na brejky a z toho pramenily další jejich šance. To mohli hosté z Ostravice zarazit v 73. minutě, kdy Dušík utíkal už sám na brankáře, byl před vápnem sražen za cenu jen žluté karty. Přímý kop Stýskaly končí na levé tyči Hukvald.

Ovšem poté si zřejmě Stýskala vybral svoji slabší chvilku, po nepovedené rozehrávce v 78. minutě využívají Hukvaldy brejk a centr do vápna Ostravice končí v brance. To už bylo pro Ostravici vážně zlé.

Vše mohl rozhodnout střídající Lukáš Ledvoň, který se po kombinaci dostal až sám před brankáře, ale trestuhodně trefil jen jeho. A i v tomto zápase platí pravidlo nedáš dostaneš. Další ztráta, hosté se nestihli vrátit, střílený centr z pravé strany propadl až na nohu domácího hráče a Boháč byl v 88. minutě bez šance.

Ostravice zcela zpackala tento zápas a je na zamyšlení, co se po 3 gólovém náskoku vlastně stalo...

 

Zdroj/foto: web TJ Sokol Ostravice



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Ostravice
Názor diváka z TJ Sokol Ostravice: Nechápu to. My se za stavu 3:0 zcela sesypali, jak je toto možné? Tak zkušený tým si nemůže nechat zápas tak pokazit. Jestli si někdo myslel, že je rozhodnuto, že zbytek utkání jen odflákne, tak byl na omylu. Vždy se hraje až do konce. Naše namachrované bránění poslední půl hodinu + nesmyslně špatné přihrávky, to mi hlava nebere...



Sestavy


TJ Sokol Hukvaldy
J. Sasín [-] - E. Válek [-] (81. J. Volný [-] ) , M. Vicher [-] (52. L. Kavka [-] ) , M. Vicher [-] , P. Gold [-] , J. Chamrad [-] , J. Niemczyk [-] , J. Ermis [-] (87. P. Opěla [-] ) , P. Grufik [-] (69. Z. Bůžek [-] ) , Z. Velart [-] , M. Mlčoch [-]

TJ Sokol Ostravice
M. Boháč [-] - D. Dušík [-] , A. Platoš [-] (73. L. Ledvoň [-] ) , P. Stýskala [-] , O. Stonavský [-] , P. Jucha [-] , R. Přasličák [-] , V. Jandek [-] , M. Ledvoň [-] (46. T. Horňák [-] ) , J. Pavelec [-] , M. Stonavský [-]

ŽK: 71. Z. Velart .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: JEDLIČKA Jan - POBOŘIL Radek, BROSKEVIČ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.