1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři se rozešli smírně


Branky


8

hodnocení zápasu....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Velká Polom
Lukáš Kozelský (brankář): Pro mě osobně největší zápase sezóny kdy postavení v tabulce absolutně o ničem nerozhoduje. Lhoťáci museli museli bezpodmínečně vyhrát my jsme v kombinované sestavě chtěli vycházet z obrany. Ve velmi vyrovnaném zápase šli do vedení, hosté po našem nedůrazu v šestnáctce. Do druhého poločasu jsme vstupovali s jasnou vizí minimálně jednou skórovat. Lhota měla ve druhém poločase dvě tutovky, ale Zdražila nebyl schopný trefit branku. My jsme nakonec vyrovnali po standardce v 86 minutě díky Honzovi Stadherovi, který je sice věkem a ještě dlouho bude dorostenec. Ale na jaře je to pravé on kdo nás táhne za lepšími výsledky. Pro nás byl nakonec bod super pro Lhotu však nic neznamená. Na konec bych chtěl za sebe vyjádřit podporu a přání aby Dolní Lhota nesestoupila. O zápasy s nimi před perfektní kulisou bych velmi nerad přišel.




Sestavy


TJ Velká Polom
L. Kozelský [-] - J. Sztefek [-] , P. Šmída [-] , J. Coufal [-] (46. V. Vaněk [-] ) , M. Ludvík [-] (56. J. Rychlý [-] ) , R. Šmída [-] , R. Zděblo [-] (46. J. Stadtherr [-] ) , J. Trojek [-] , J. Stadtherr [-] , F. Hyrdel [-] , M. Mučka [-]

TJ Sokol Dolní Lhota
J. Pražák [-] - R. Kneisl [-] , J. Dedek [-] , M. Slíž [-] , M. Balnar [-] , J. Bedry [-] - J. Stošek [-] (89. O. Stanovský [-] ) , L. Spisar [-] , V. Zezulka [-] , J. Bedry [-] (63. D. Blanar [-] ) - J. Cieciotka [-] (35. T. Zdražila [-] )

ŽK: 88. P. Šmída - 83. J. Dedek , 91. O. Stanovský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: JURYGÁČEK René - SZKUTA Petr, MOJŽÍŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích