1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přímý souboj o čelo tabulky skončil remízou


Branky


12

Ve šlágru 24.kola 1.B třídy sk. A se představily doposud druhé Žímrovice na půdě lídra ze Suchých Lazců. Utkání, které mohlo rozhodnout o bodovém trháku jednoho z celků na vedoucí pozici však skončilo nerozhodně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přišli o brankáře už po osmi minutách

Utkání začalo vyrovnaně se šancemi na obou stranách. První zásadní moment utkání přišel už v 8.minutě, když se zranil žimrovický brankář Kříž a byl nucen střídat. Do brány se postavil Petr Martinák, což byl mimochodem oficálně hráč z pole, jelikož hosté náhradního brankáře na lavičce neměli. Utkání tedy pro hosty začalo nejhůř jak mohlo. Hosté se však semkli a bojovali. Šance byly k vidění na obou stranách, nicméně když už se jedno z mužstev probilo do zakončení, tak střely končily v rukavicích pozorných brankářů. Diváci se nakonec branky v první půli přeci jen dočkali, to když se v 31.minutě prokličkoval obranou domácích žimrovický kapitán Škrobánek a sólo zakončil úspěšnou střelou a poslal hosty do vedení 0:1. Ve 38.minutě mohli domácí odpovědět, ale "suplující" brankář Martinák střelu z 20 metrů vytlačil nad břevno.

Domácí přebrali nad hrou kontrolu a vyrovnali

Ve druhém poločase domácí přitlačili, ale šance nedokázali proměňovat. Až přišla 73.minuta a po závaru před bránou hostů se prosadil z dorážky Tomáš Herudek 1:1. V  76.minutě fauloval domácí hráč David Kostka Jakuba Černého a obdržel po druhou žlutou a následně červenou. Utkání tak skončilo remízou 1:1, protože jsme již další vyloženou příležitost už neviděli.



Ohlasy k zápasu



TJ Žimrovice
Radek Kříž: Utkání bylo vyrovnané a skončilo zaslouženou remízou.



Sestavy


TJ Suché Lazce
A. Tichý [-] - F. Balda [-] , D. Laub [-] , D. Kostka [-] , V. Kožušník [-] , M. Adamčík [-] (88. L. Dener [-] ) , L. Lenc [-] , M. Havelka [-] , J. Feher [-] , T. Herudek [-] , A. Židek [-]

TJ Žimrovice
R. Kříž [-] (8. D. Wiweger [-] ) - M. Hopp [-] , D. Martinák [-] , O. Černý [-] , D. Kuděla [-] - D. Hertel [-] (76. M. Rusňák [-] ) , D. Machura [-] , M. Režnar [-] , J. Černý [-] - L. Škrobánek [-] , P. Martinák [-]

ŽK: 45. M. Havelka , 63. D. Kostka - 58. J. Černý . ČK: 76. D. Kostka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PODRACKÝ Pavel - ŠVEC Marek, OCHODEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza