1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 17:00

28.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krnov těsně porazil Polanku


Branky


7
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První šanci zápasu měli domácí, Ondra se dostal za obranu a Kula jeho střelu vyrazil mimo. Ve 20. hosté ztratili míč na domácí polovině, a akci Krnova zakončil z jedné Bartoníček a poslal domácí do vedení. Polanka se snažila o ohrožení branky domácích, ale chyběla jim přesná přihrávka a když už se to povedlo, tak akci překazili rozhodčí pro ofsajd. V závěru poločasu se do zakončení dostal opět Ondra, a Kula jeho střelu opět vykryl.

Na začátku druhého poločasu se dostal opět do šance Ondra, ve skluzu trefil tyč hostí. V 58. minutě prošel po levé straně střídající Surovec, jeho střelu chytl Řeháček. O minutu později nacentroval Kaluža přesně na hlavu Ševčíka, ten ale trefil domácího brankáře. Za dalších 5 minut stejný hráč prošel po levé straně, před zakončením mu míč ale utekl a Řeháček míč chytil. V 65. minutě pak na druhé straně pálil Ondra z 25 metrů a donutil Kulu k vynikajícímu zákroku. V 72. minutě zahráli hosté roh na krátko, míč se dostal k Mikovi, jehož střelu vyrazil Řeháček na další roh. Největší šanci na vyrovnání měli Polanečtí o čtyři minuty později, Ševčík prošel po pravé straně, poslal míč před branku, kde Surovec ve vyložené šanci netrefil.



Sestavy


FK Kofola Krnov
J. Řeháček [-] - M. Ostrák [-] , L. Pella [-] , M. Daříček [-] - M. Sabo [-] (84. M. Mitura [-] ) , O. Bartoníček [-] (88. B. Rys [-] ) , M. Pokorný [-] (89. D. Mrukvia [-] ) , M. Burian [-] (76. D. Zacpal [-] ) - A. Ondra [-] (69. T. Moravec [-] ) , M. Havlíček [-] - J. Šimčík [-]

FK SK Polanka nad Odrou
D. Kula [-] - R. Bartoš [-] , J. Ševčík [-] , D. Mašlanka [-] (80. H. Kubík [-] ) , D. Uher [-] , P. Miko [-] , T. Gajďok [-] , J. Kaluža [-] (88. R. Řehulka [-] ) , M. Skřehot [-] , R. Drulák [-] (66. K. Surovec [-] ) , N. Andrýsek [-]

ŽK: 82. M. Sabo - 22. D. Mašlanka , 53. N. Andrýsek .
Počet diváků: 225. Rozhodčí: JURČEK Ondřej - ŠUJAN Stanislav, HAM Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů