Břidličná těsně porazila Vratimov


Branky


0

report..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči Vratimova včera zajížděli na horkou pudu Břidličné, kde měli v plánu potvrdit body z domácího utkaní s Krnovem. Zápas se hrál, vzhledem k počasí a poloze Břidličné, na velmi dobře připraveném trávníku. S hvizdem rozhodčího začalo pršet, vytrvalý déšť provázel fotbalisty po čas celého utkání. Hráči obou týmu tím však nebyli zaskočeni, a i přes nepřízeň počasí předváděli velmi dobrý fotbal. Už ve 4. minutě se domácí mužstvo, po krásné střele Cudráka z hranice pokutového území, ujalo vedeni. Celek Vratimova byl v teto chvíli zaskočen, ať už rychlou brankou, či povrchem s přírodní trávou. Zhruba od 20. minuty však začali přebírat iniciativu a fotbalově se vyrovnal, ne-li předčil domácí mužstvo. Na obou stranách se tak hrál kvalitní fotbal ve vysokém tempu. Po jedné z mnoha akci mohl vyrovnat Racko, který však nastřelil pouze břevno. Kluci však neustále dobývali tvrz domácích v čele s výborným brankářem Zifčákem.

 

Od začátku druhé půle chtěli naši hráči hrát rychlý kombinační fotbal a pokusit se o otočení výsledku. Šance, které si vytvořili a také zakončili doslova volaly při nejmenším po vyrovnaní, či dokonce po obratu v zápase. Kluci během druhého poločasu nastřelili čtyři týčky a další břevno, bohužel nebylo jim přáno. Při domácích v téhle fázi utkání stali všichni svatí, a také neudržené nervy Jaška, který zbytečné fauloval a dostal červenou kartu, se zapříčinily o to, že Vratimov byl nucen trochu ustoupit ze svého tlaku. Naši hráči však hráli jako o život, a i v deseti se snažili zle zatápět Břidličné. Bohužel nejhorší článek tohoto utkaní byl rozhodčí, který upřel jasnou penaltu hráčům Vratimova za faul na Svěnčíka. Tentýž hráč mohl vzápětí vyrovnat. Ale i on trefil pouze tyč, jako jeho spoluhráči. Blížil se konec utkaní, a vzadu už zůstávali jen dva obránci a po krásné přihrávce Cudárka střelec Kučera nezaváhal a zvýšil na 2:0. Naše kluky je však třeba pochválit za neutuchající bojovnost a víru ve své sily, kdy se do posledních chvil snažili alespoň o zkorigování výsledku a vstřelení čestné branky. Té se nakonec dočkali po gólu Radima Peška, která však přišla příliš pozdě. Je třeba všechny pochválit za předvedený výkon a ochotu na hřišti nechat duši. Musíme však také vyzdvihnout výkon velmi dobře organizované obrany Břidličné, která tak slavila vítězství.

 

zdroj: http://www.fcvratimov.cz



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.