1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Polné se body dělily


Branky


29

Bohdalov odjel pro záchranářské body do Polné, kde po půli zaslouženě vedl. Domácí ve druhém poločase srovnali. Stínem zápasu je zranění gólmana Bohdalova Mundoka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Bohdalov ještě v sezóně nedokázal zvítězit na půdě soupeře a v neděli ho nečekal lehký soupeř. Rezervě Polné se na jaře daří a prohrála jenom v Radešínské Svratce.

 

Vstup do zápasu vyšel mnohem lépe hostům. V 5. minutě se po Doležalově standradní situaci nejlépe na bližší tyči zorientoval Zdeněk Novotný a jeho hlavičku usměrnil do sítě Vojtěch Koukal - 0:1. Jinak se v prvním poločase nic nestalo. Nehrál se pohledný fotbal a míč byl častěji ve vzduchu než na zemi. Ze hry měli přece jenom více hosté, ale několik rohových kopů, ke kterým se dostali, k ničemu nevedlo. 

Domácí dokázali srovnat

Domácí srovnali hned na začátku druhého poločasu, kdy nejprve Jakub Šimek při odkopu trefil spoluhráče a nabídl domácím rohový kop. Po jeho zahrání došlo k závaru před brankou Mundoka a míč nakonec dopravil do sítě Vojtěch Jelínek - 1:1. Domácí mohli jít chvíli poté do vedení, ale nastřelili jen břevno hostující branky. Nepříjemná chvíle přišla v 57. minutě, kdy si při startu na míč utrhl achilovku hostující gólman Martin Mundok. S hosty to však neotřáslo a v závěrečné půl hodině byli lepším týmem. V závěru v samostaném úniku Aleš Neuman trefil tyč, míč se odrazil k Doležalovi, ale ten nedokázal přesně zakončit. Utkání tak skončilo dělbou bodů.

 

Polenský Slavoj jede v dalším kole do Rantířova. Bohdalov přivítá Hartvíkovice.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Polná B
Jaroslav Tobolka (trenér): První poločas jsme hráli špatně a hosté zaslouženě vedli. Po půli jsme se zvedli, když jsme vyrovnali a trefili jsme i břevno. V závěru zase nastřelili tyčku hosté. Remíza je spravedlivá.

Sokol Bohdalov
Alois Matějíček: Vezeme z Polné bod, ale měli jsme i na tři. Smůlu měl brankář a srdcař Martin Mundok, který se chtěl v rodné Polné předvést a kde s fotbalem začínal. Přejeme mu brzké uzdravení, ale vzhledem k věku se může také stát, že tímto nešťastným zápasem v Polné s fotbalem také skončí, což by bylo pro Bohdalov fatální ztrátou.



Sestavy


Slavoj Polná B
Š. Šejstal [-] - V. Jelínek [-] , Z. Smutný [-] (84. L. Čaloud [-] ) , D. Mühlfeit [-] (86. V. Formáček [-] ) , M. Šimek [-] , J. Korber [-] , M. Holas [-] , F. Gondek [-] , J. Barák [-] , D. Jaroš [-] , O. Skryja [-]

Sokol Bohdalov
M. Mundok [-] (57. R. Pokorný [-] ) - O. Chalupa [-] , Z. Novotný [-] , P. Jaroš [-] , A. Fabík [-] - A. Neuman [-] , J. Šimek [-] , P. Jaroš [-] , T. Doležal [-] - R. Henzl [-] (77. P. Neuman [-] ) , V. Koukal [-] -

ŽK: 24. Z. Smutný , 40. J. Barák , 90. J. Korber - 42. R. Henzl , 77. O. Chalupa .
Hráči zápasu: V. Jelínek - A. Neuman .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: SÝKORA Tomáš - PŮLPÁN Ondřej, JUŘÍČEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tady je to tezke, oba tymy maji na jare ruzne vysledky

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Radek Smejkal
Tip experta: remíza

Tady to vidím na remízu. Bude to zápas plný soubojů a soupeři se rozejdou smírně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích