2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 16:00

15.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč si rozdělila body s Polnou


Branky


0

Na třebíčské umělé trávě góly padaly až po přestávce, kdy se do vedení dostali hosté, ale domácí během chvíle zápas otočili. Bod Polné vystřelil Smutný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

K důležitému zápasu v boji o záchranu přijela do Třebíče rezerva divizního Slavoje Polná

 

Utkání hrané na umělé trávě v Třebíči přineslo solidní atraktivní podívanou, ve které měly šance oba celky. I tak však skončil první poločas bez branek, jelikož střelci neměli správně seřízená mířidla.

Brankové hody ve druhém poločase

Ve druhém poločase padly čtyři branky v rozmezí 23 minut. Jako první se v 55. minutě střelecky prosadil Daniel Voráč, který překonal Dominika Obůrku v domácí bráně - 0:1. Domácí vyrovnali za deset minut, když Rychteckého překonal domácí kapitán Marek Vodička - 1:1. O dvě minuty později na tom byli svěřenci kouče Františka Prokopa ještě lépe. To se totiž rozvlnil síť středopolař Martin Linhart - 2:1. Stařečtí však vedli pouze deset minut, protože v 78. vstřelil branku střelec Zdeněk Smutný - 2:2. I když se oba týmy snažily překlopit misky vah na svoji stranu, tak se již v závěru skóre nezměnilo a Slavoj Polná si z Třebíče po zásluze odvezl cenný bod.

 

Stařeč v příštím kole čeká další důležitý zápas s přímým konkurentem v boji o záchranu, a to s Hartvíkovicemi. Polná hraje znovu venku, tentokrát v Radešínské Svratce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Hrálo se na „neutrálním“ hřišti – UT HFK Třebíč. Po celé utkání jsme měli mírnou převahu, soupeř však byl trvale nebezpečný v rychlých protiútocích, vedených především po stranách. První poločas skončil bez branek, přestože oba týmy měli své příležitosti. Ve druhém poločase šli do vedení hosté, ale z vedení se radovali jen krátce a brzo jsme dvěma hezkými brankami skóre otočili. Třináct minut před koncem jsme zbytečně ztratili na hranici vlastního vápna míč a soupeř vyrovnal. Ke konci mohla Polná ještě dát branku, ale dobrou příležitost nevyužili. I proto je remíza spravedlivá a odpovídá realitě, která probíhala na hřišti.




Sestavy


TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - O. Dvořák [-] (46. O. Mařan [-] ) , M. Bříza [-] , R. Ježek [-] , J. Zejda [-] , F. Strouha [-] (90. J. Rambousek [-] ) , M. Linhart [-] , D. Tomek [-] , M. Vodička [-] , M. Vodička [-] , M. Pysk [-]

Slavoj Polná B
S. Rychtecký [-] - V. Jelínek [-] , Z. Smutný [-] (89. L. Čaloud [-] ) , D. Voráč [-] , D. Procházka [-] , J. Korber [-] , P. Takács [-] , F. Gondek [-] , D. Kratochvíl [-] (7. M. Šorf [-] ) , D. Jaroš [-] , O. Skryja [-]

Hráči zápasu: M. Vodička - Z. Smutný .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - MAAR Michal, KREJČA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.