0:4
(0:2)
23. D. Kopuletý (p.)
41. J. Sýkora
46. J. Herbrych (vl.)
52. J. Sýkora
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 15:30

15.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice deklasovaly Rokytnici


Branky


23. D. Kopuletý (p.) , 41. J. Sýkora , 46. J. Herbrych (vl.) , 52. J. Sýkora
0

V důležitém záchranářském souboji se z výhry radují hartvíkovičtí, kteří vstřelil tři branky v rozmezí deseti minut. V první půli se kopaly tři penalty, ale brankou skončila pouze jedna z nich.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hartvíkovice vedly o dvě branky

V Rokytnici se hrálo o to, kdo se dokáže odrazit do klidnějšího středu tabulky.

 

Již v úvodu utkání mohli jít hosté do vedení, kdy sudí nařídil po Jičínského faulu pokutový kop. Naštěstí pro domácí tým poslal Kopuletý balón nad bránu. Za okamžik se dostala do šance i Rokytnice, Štork se řítil sám na bránu, ale hartvíkovický gólman Chalupa dokázal zamezit vstřelené brance. Ve 23. minutě byla nařízena proti domácímu týmu další penalta, tentokrát po faulu Kašiára. To se už Kopuletý nemýlil a poslal Hartvíkovice do vedení - 1:0. Šance na vyrovnání přišla o sedm minut později. Obrana hostů zatáhla ve vápně za záchranou brzdu, sudí nařídil pokutový kop pro Rokytnici, kterého se ujmul Štefánek, ale Chalupa dokázal jeho penaltu chytit. Ve 41. minutě se po zmatku v rokytnické obraně gólově prosadil Sýkora a Hartvíkovice šly do kabin s vedením 0:2.

 

Hosté navýšili vedení

Hned ve 46. mnutě padl další gól, když Herbrych ve snaze odkopnout balón loboval vlastního brankáře - 0:3. Čtvrtý úder Hartvíkovic přišel během 52. minuty, kdy se zpoza vápna prosadil Sýkora a připsal si tak druhý gól v zápase - 0:4. Rokytnice moc šancí neměla, jedinou gólovou radost domácích utnul praporek pomezního. V závěru utkání dokázal gólman Hobza vychytat některé šance hostů, a tak tedy další gól nepadl a Hartvíkovice porazily Rokytnici.

 

Rokytnice hraje v příštím kole na hřišti Velkého Beranova, zatímco Hartvíkovice čeká domácí duel se Starčí.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Hartvíkovice
Luděk Hadraba (trenér): Zcela zasloužené a důležité vítězství, po celý zápas jsme byli lepší, vytvořili jsme si ještě plno dalších šancí. Za stavu 0:1 nás podržel gólman Chalupa, který chytil penaltu a ještě jednu šanci! Hráče musím za přístup o předvedenou hru pochválit.



Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - D. Jičínský [-] , M. Štork [-] , D. Kašiár [-] (46. J. Železník [-] ) , D. Kašpar [-] , J. Herbrych [-] (68. J. Veleba [-] ) , L. Liška [-] (13. J. Bartejs [-] ) , M. Prokeš [-] , A. Štefánek [-] , J. Hakl [-] , J. Syrový [-]

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - D. Outulný [-] (42. P. Křivánek [-] ) , M. Kafka [-] , M. Outulný [-] , M. Malý [-] - P. Vlk [-] (76. J. Křehlík [-] ) , D. Kopuletý [-] , D. Horký [-] , M. Kopuletý [-] - J. Sýkora [-] (88. T. Řezanina [-] ) , M. Kopuletý [-]

ŽK: 38. D. Kašiár , 42. J. Herbrych , 68. J. Bartejs - 13. D. Outulný , 29. M. Kafka .
Hráči zápasu: J. Sýkora , P. Chalupa .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VONEŠ Jakub - KREJČÍ Vlastimil, INVALD Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.