2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 15:30

15.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánov porazil Bohdalov


Branky


0

Štěpánov zvládl vstup do jara, když doma porazil Bohdalov a odlepil se ode dna tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kintr otevřel skóre

Štěpánov, který přezimoval na posledním místě, v první jarním zápase představil nové tváře, když se v jeho dresu objevili Marcel Němec, Adam Feifer a navrátilec Miloš Vrzal. Bohdalovští se musí popasovat s tím, že jim v jarní části sezóny bude často chybět motor záložní řady Tomáš Doležal.

 

První šanci měli hosté, ale Vojtěch Koukal, který obešel domácího gólmana Dingu, netrefil odkrytou domácí bránu. Domácí otevřeli skóre ve 44. minutě, když brankáře Mundoka překonal David Kintr - 1:0. Vzápětí mohli hosté vyrovnat, ale Aleš Neuman po rohovém kopu hlavičkoval těně nad bránu a do kabin tak odcházeli spokojenější domácí. 

Kovalchuk přidal druhou branku

Ve druhém poločase se bojovalo především ve středu pole. Druhou branku domácích vsítil v 66. minutě Volodomyr Kovalchuk, který svou dalekonosnou ránu poslal do šibenice hostující brány. Hosté se snažili střídáními či změnou rozestavení oživit své šance, ale to se jim nedařilo.

 

Štěpánov se tak díky úspěšnému startu do jara odpoutal ze dna tabulky a o další body bude bojovat příští sobotu na půdě Rantířova. Bohdalov naplno zabředl do záchranářských bojů a v příštím kole na svém pažitu přivítá rezervu FC PBS Velké Bíteše. 



Ohlasy k zápasu


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
Jiří Lukášek (trenér): Fotbalově to z naší strany docela šlo. Vydrželi jsme i fyzicky, což nám na podzim chybělo. Doufám, že tento výkon potvrdíme i v dalších zápasech a půjdeme za záchranou.

Sokol Bohdalov
Alois Matějíček: Domácí vyhráli zaslouženě. Přehrávali nás hlavně ve středu pole a vstřelili dvě branky, zatímco my jsme své šance nezužitkovali.



Sestavy


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
L. Dinga [-] - D. Kintr [-] (70. J. Veselský [-] ) , M. Němec [-] (89. V. Kunčík [-] ) , A. Feifer [-] , M. Vrzal [-] , V. Kovalchuk [-] , V. Sedláček [-] , T. Richter [-] (83. P. Macháček [-] ) , V. Kutnyk [-] , R. Hrubeš [-] , M. Novák [-]

Sokol Bohdalov
M. Mundok [-] - O. Chalupa [-] , Z. Novotný [-] , B. Křesťan [-] , A. Fabík [-] - J. Šimek [-] (83. V. Novák [-] ) , P. Jaroš [-] , A. Neuman [-] , R. Henzl [-] - P. Fabík [-] (53. V. Pokorný [-] ) , V. Koukal [-] -

ŽK: 33. R. Hrubeš , 41. T. Richter - 11. P. Jaroš , 27. A. Fabík , 27. M. Mundok , 53. P. Fabík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BURIAN Vít - RYGL Luboš, SVOBODA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.