2:4
(0:1)
18. F. Puchýř
63. J. Deák
84. F. Puchýř (p.)
90. A. Baťha (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 16:00

15.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Koloděje si odváží všechny body z Chrášťan


Branky


48. O. Bahleda , 53. P. Kremsa - 18. F. Puchýř , 63. J. Deák , 84. F. Puchýř (p.) , 90. A. Baťha (p.)
0

Derby mezi Chrášťany a Koloději bývá většinou hodně vyrovnané a nedá se tedy určit kdo je favoritem tohoto zápasu. Mírným adeptem na zisk tří bodů byly Koloděje, které jsou ve středu tabulky a výsledkově se jim celkem daří. Domácí jsou na tom o dost hůře a tři body by se jim hodily jako sůl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas rozhodla jediná branka

Vstup do zápasu nezastihl hostující tým v dobrém světle. Velké derby začali domácí dobře, hned v první minutě ale Koňařík však namísto kýženého gólu v jasné šanci trefil jen tyč. Jinak se v první půli vesměs hrála překopávaná ze strany na stranu a tuhý boj, jak už to v těchto zápasech bývá zvykem. Chrášťany měli ještě další šanci a dva pěkné trestňáky, ale do vedení šli hosté, když se po rohu prosadil nekrytý František Puchýř. Poločas tak skončil jednobrankovým vedením hostujícího týmu z Koloděj.

Derby skončilo šťastněji pro hosty

Do druhé půle domácí vstoupili odhodlaně a poměrně brzy skóre otočili. Nejprve prodloužil Svatoš dlouhý nákop na rozběhnutého Ondřeje Bahledu a ten hravě překonal Švehlu. Po chvíli kopal Boháč roh a nejvýše vyskočil Petr Kremsa - 2:1. Pak Chrášťany chvilku soupeře nikam nepustili, ale dlouho jim to nevydrželo a začali opět nakopávat a dělat chyby. Po jedné z nich fauloval ve vápně Lukáš Hartman, nabízenou penaltu naštěstí Deák kopl vedle! Ani to je bohužel nepoučilo. Namísto klidu a pohodové hry přišly další nepozornosti a nedůraz, které potrestal rychlou bombou pod břevno Jan Deák. I když to domácím nešlo, přesto se snažili útočit a dát gól, ale z dobrých pozic neuspěli Vomáčka ani Martin Zeman. Dělba bodů se ale nekonala. Chvíli před koncem se u dlouhého nákopu nedohodli Hartman s brankářem Lhotkou, čehož využil nejstarší hráč hostů Ivo Tajč a pádil s míčem sám k prázné brance. Gól mu však souzen nebyl, Lhotka ho ještě doběhl, fauloval a viděl od rozhodčího červenou kartu. Místo v brance převzal Hartman, ale proti penaltě Aleše Baťhy byl bezmocný. V poslední minutě po dalším faulu ve vápně kopali hosté třetí penaltu, kterou František Puchýř proměnil a pečetil skóre na 2:4. Výborným výkonem se v zápase prezentoval rozhodčí Granec.   



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chrášťany
Josef Vomáčka (hráč): Velké derby jsme začali dobře, hned v první minutě Koňařík však namísto kýženého gólu v jasné šanci trefil jen tyč. Jinak se v první půli vesměs hrála překopávaná ze strany na stranu a tuhý boj, jak už to v těchto zápasech bývá zvykem. Měli jsme ještě další šanci a dva pěkné trestňáky, ale do vedení šli hosté, když se po rohu prosadil nekrytý F.Puchýř. Do druhé půle jsme vstoupili odhodlaně a poměrně brzy skóre otočili. Nejprve prodloužil Svatoš dlouhý nákop na rozběhnutého Bahledu a ten hravě překonal Švehlu. Po chvíli kopal Boháč roh a nejvýše vyskočil Petr Kremsa. Pak jsme chvilku soupeře nikam nepustili, ale dlouho nám to nevydržeo, začali jsme zase nakopávat a dělat chyby. Po jedné z nich fauloval ve vápně Lukáš Hartman, nabízenou penaltu naštěstí Deák kopl vedle! Ani to nás nepoučilo. Namísto klidu a pohodové hry přišly další nepozornosti a nedůraz, které potrestal rychlou bombou pod břevno Deák. I když nám to nešlo, přesto jsme se snažili útočit a dát gól, ale z dobrých pozic neuspěli Vomáčka ani Martin Zeman. Dělba bodů se ale nekonala. Chvíli před koncem se u dlouhého nákopu nedohodli Hartman s brankářem Lhotkou, čehož využil nejstarší hráč hostů Ivo Tajč a pádil s míčem sám k prázdné brance. Gól mu však souzen nebyl, Lhotka ho ještě doběhl, fauloval a viděl od rozhodčího červenou kartu. Místo v brance převzal Hartman, ale proti penaltě Aleše Baťhy byl bezmocný. V poslední minutě po dalším faulu ve vápně kopali hosté třetí penaltu, kterou Puchýř proměnil a pečetil skóre na 2:4. Výborným výkonem se v zápase prezentoval rozhodčí Granec.




Sestavy


TJ Sokol Chrášťany
V. Lhotka [-] - M. Drozd [-] , M. Zeman [-] , P. Koňařík [-] , P. Matějka [-] - P. Příhoda [-] , M. Boháč [-] , L. Hartman [-] , O. Bahleda [-] - P. Svatoš [-] , P. Kremsa [-] -

SK Koloděje nad Lužnicí
F. Švehla [-] - L. Polida [-] , K. Kohout [-] - F. Puchýř [-] , J. Deák [-] , V. Nesvačil [-] , S. Melnykovskyi [-] , T. Kubíček [-] , J. Kubíček [-] , A. Baťha [-] - M. Jansa [-]

ČK: 83. V. Lhotka .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: GRANEC Robert - BOHÁČ Miroslav (N), POLIDA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.