Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2018 15:00

14.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Kameňáku nasázela Chrášťanům šest branek


Branky


0

Mužstvo Chrášťan si v nedělním odpoledni udělalo opravdu dlouhý výlet. Padesát kilometrů v rámci okresních soutěží je opravdu dost, bohužel pro ně neskončil příliš dobře. Domácí si bez větších problémů poradili s houževnatým soupeřem a nasázeli jim šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Chrášťany
Josef Vomáčka (hráč): Přijeli jsme ve zcela poslepované a různými absencemi poznamenané sestavě a na domácí zejména v první půli vůbec nestačili. Také jsme vůbec poprvé byli na přírodním hřišti, takže ten rozdíl byl znatelný. Druhá půle už byla přece jen vyrovnaná a náš výkon se blížil k alespoň pěknému průměru. Přesto si domácí náskok pojistili a zaslouženě vyhráli. My se hlavně musíme dát dohromady a začít uhrávat nějaké body.



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd B
J. Dudák [-] - T. Vítů [-] , D. Čermák [-] , J. Stegbauer [-] - L. Fousek [-] , J. Nejedlý [-] , M. Lhotský [-] , V. Šimek [-] , D. Augusta [-] , D. Frnka [-] - V. Kotalík [-]

TJ Sokol Chrášťany
V. Lhotka [-] - V. Mach [-] , M. Drozd [-] , M. Zeman [-] , P. Koňařík [-] , P. Matějka [-] - P. Suchan [-] , P. Příhoda [-] , M. Boháč [-] - P. Kremsa [-] , P. Svatoš [-]

ŽK: 72. M. Zeman .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PILEČEK Josef - KVASNIČKA Josef (N), BOHÁČ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.