4:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FŠ Třebíč poprvé padla


Branky


12. M. Ludvík , 17. M. Šoustal , 21. J. Matoušek , 41. M. Jaša (vl.)
11

Hlavně zásluhou první půle přišla FŠ Třebíč na hřišti Myslibořic o svoji neporazitelnost

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali hostům čtyři zářezy

Myslibořice po bodové ztrátě z Jakubova hostily lídra soutěže FŠ Třebíč. Myslibořice doslova vlétli na Fotbalovou školu a s tím hosté asi moc nepočítali, už velmi brzy napřáhl ve vápně Miroslav Ludvík a krásným volejem na zadní tyčku otevřel skóre utkání. O 5 minut později Myslibořice vyšachovaly Třebíčskou obranu a do prázdné branky zakončoval Michal Šoustal. Ve 20. minutě po dlouhém vhazování, které dělali hostům značné problémy i díky skvěle hrajícímu trenérovi Lukáši Svobodovi, propadl míč k Josefovi Matouškovi a ten už neměl problém zvýšit na 3:0. Hrálo se na polovině Třebíče a góly mohly padat, ale proti byl brankář Šimeček, který velmi dobrými výběhy likvidoval jeden samostatný nájezd za druhou. Dvakrát vychytal Miroslava Ludvíka a dvakrát Lukáše Svobody. Hosté měli největší šanci po dvou trestných kopech, při kterých se blýskl zase brankář domácích Radek Vodička. Ještě jednu branku domácí přidali, byla to sice vlastní branka Martina Jaši, ale kdyby se míč nesnažil odehrát, Michal Šoustal by pohodlně přidal druhou trefu v zápase. Do kabin tak šli domácí s vedením 4:0.

Ve druhé půli již branka nepadla

Ve druhém poločase hosté přidali, ale domácí už se nikam nehrnuli a pečlivě bránili, výborná obrana a zhuštěný střed tvořil pro hosty velkou překážku, Myslibořice podnikaly rychlé protiútoky. Hra se rozkouskovala střídáními a ani jednomu celku se nepodařilo přidat branku a tak FŠ Třebíč poprvé v sezóně okusila hořkost porážky a navíc bez jediného vstřelené branky.



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin, hráč: Hráli jsme bojovný fotbal, hlavně v prvním poločasu, jeden makal za druhého a bojovnost přinášela ovoce! Mít více štěstí mohlo to být do poločasu mnohem víc. Super zápas, zkusíme na tento výkon navázat v Okříškách.




Sestavy


TJ Myslibořice
R. Vodička [-] - P. Vejvoda [-] , J. Matoušek [-] , B. Mencák [-] , L. Macháček [-] (65. T. Kratochvíl [-] ) - D. Šoustal [-] (71. M. Pevný [-] ) , J. Horák [-] , M. Ludvík [-] (61. V. Čapoun [-] ) , M. Čapoun [-] (73. S. Marek [-] ) , M. Šoustal [-] - L. Svoboda [-] (75. M. Mezlík [-] )

SK Fotbalová škola Třebíč
V. Šimeček [-] - P. Kousal [-] , T. Křeček [-] , F. Křen [-] , K. Pislcajk [-] - L. Tomek [-] , O. Kühweg [-] , T. Růžička [-] (71. M. Paděra [-] ) , J. Hricák [-] - M. Jaša [-] , . Křivánek [-] (63. J. Vyhnálek [-] )

ŽK: 88. P. Vejvoda , 89. J. Horák - 52. J. Hricák , 88. M. Jaša .
Hráči zápasu: R. Vodička , L. Svoboda , M. Šoustal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MACEK Ivo - PALÁT Milan (N), VRZÁČEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

24. 5. 2018 11:13
Remiza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

FŠ Třebíč ještě nepoznala hořkost porážky. To by se ale mělo po tomto víkendu změnit. Z Myslibořic odjedou bez bodu a snad i bez breku. Klidně by to pro Myslibořice mohla být nejvyšší výhra v této sezóně?

Tip: výhra domácích