1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2018 17:00

16.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


2
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Baník Žacléř
ja mi: Mizerná úroveň, opět neproměněné šance zvláště v prvním poločase. Neproměněn pokutový kop na 3:0. Druhý poločas to byla jak se říká holomajzna. Napomáhal tomu i příšerný terén který hraničil s řepným polem. Zlatá žacléřská tráva.Ještě k zápasu, minimálně deset tutovek a jen dvě branky, to je opravdu bída. Áčko by se mělo povinně podívat na zápasy starších žáků, ač postavou malí, to štrikované alespoň trefí, pokud nepadne branka.



Sestavy


TJ Sokol Malé Svatoňovice
J. Cabalka [-] - J. Kopecký [-] , D. Hrnčíř [-] (46. M. Tišler [-] ) , J. Málek [-] , V. Řezníček [-] (70. J. Králíček [-] ) , O. Šrejber [-] , F. Králíček [-] , K. Turek [-] , L. David [-] , G. Dekker [-] , M. Králíček [-]

TJ Baník Žacléř
D. Volhejn [-] - J. Baše [-] , P. Ondráško [-] , J. Mádle [-] , L. Brožek [-] , M. Pek [-] , J. Těžký [-] (84. R. Schneider [-] ) , R. Kotyk [-] , V. Herman [-] , D. Gottwald [-] , M. Těžký [-]

ŽK: 65. O. Šrejber , 74. L. David . ČK: 89. O. Šrejber .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŽÁK Pavel - MLYNÁŘ Michal (N), GAL Simon (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 5. 2018 18:21
OFS Trutnov:Utkání probíhalo od začátku ve velmi bojovném duchu. V prvním poločase měli jasnou převahu hosté, a zúročili jí po dvou přímých kopech, které skončili v brance domácích. V druhém poločase se hra domácích zlepšila a domácí mužstvo proměnilo jeden ze svých rohových kopů, ale druhou branku již vstřelit nedokázalo. Domácí hráče podržel výborným výkonem gólman Cabalka.

V komentáři mělo být napsané:Mizerná úroveň,opět neproměněné šance vzláště v prvním poločase.Neproměněn pokutový kop na 3:0.Druhý poločas to byla jak se říká holomajzna.Napomáhal tomu i příšerný terén který hraničil s řepným polem.Zlatá žacléřská tráva.Ještě k zápasu,minimálně deset tutovek a jen dvě branky,to je opravdu bída.Áčko by se mělo povině podívat na zápasy starších žáků,ač postavou malí,to štrikované alespoň trefí pokud nepadne branka.

Tip: výhra hostů