0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

29.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražice nezvládly důležitý boj o záchranu a prohrály s Katovicemi 0:4


Branky


31. T. Hajdušek , 56. V. Uher , 58. V. Uher , 64. J. Chylík
16

Nejdůležitější utkání jara Dražice na domácím trávníku nezvládly. Katovice se představily jako kompaktnější tým a hlavně byly skvěle dirigováni navrátilcem Tomášem Hajduškem. Na světelné tabuli svítilo po konci utkání skóre 0:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka navrátilce Hajduška

První branka zápasu přišla ve 31. minutě, kdy rozdílový hráč utkání Tomáš Hajdušek vstřelil branku na 0:1. Byl to poté co jej domácí Lukáš Stuchlík nestačil pokrýt ve vlastním vápně při přímém kopu z poloviny hřiště. Do té doby se hrálo celkem vyrovnané utkání. Avšak Dražice nedokázaly využít brankové příležitosti. Hlavně šance ze 6. minuty utkání musela domácí hodně mrzet. Veselý nacentroval do vápna hostů, míč se dostal za obránce na nohu Matyáše Stuchlíka. Jeho pohotová střela sice gólmana překonala, ale míč pouze orazítkoval břevno Švehlovy branky. Podobně naložil se svou gólovkou i jeho bratr Lukáš Stuchlík ve 40. minutě. A opět to byl Veselý, který centroval balon před branku, kde našel domácího střelce. Stuchlíkova hlavička se odrazila od levé tyčky. Fakt že Dražicím nebylo souzeno srovnat skóre dokazuje i další tutovka ze závěru první půle. Kromka vyslal uličkou na zteč L. Stuchlíka. Ten postupoval sám proti brance stíhán jedním z obránců. Stuchlík sice stačil vystřelit, ale brankář jeho pokus reflexivně vytěsnil na horní tyč své  branky. O přestávce tak odcházeli spokojenější hostující hráči z Katovic.

Katovická ofenziva v plné palbě!

Do druhého dějství už domácí hráči nevstoupili s takovou chutí a elánem, jakoby rezignovali po té spoustě neproměněných příležitostí a hosté měli více ze hry. Převahu korunovali už v 56. minutě, když Zoubek utekl po pravé straně Barešovi a přihrál na volného V. Uhera. Jeho první pokus Baka vyrazil stejně jako i jeho dorážku, ale na potřetí už se Uher prosadil a zvýšil na 0:2. Hned za další dvě minuty podnikli hosté rychlý brejk do dražické otevřené obrany. Repa si zaběhl za obranu tentokrát po levé straně a posadil centr přímo na trestuhodně volného Vladimíra Uhera. Na jeho střelu neměl Baka šanci zareagovat - 0:3. A za dalších pět minut Schánělec vysunul do samostatného úniku agilního Uhera, který pohrdl hattrickem a místo střely volil přihrávku na střed brány kam si naběhl Jan Chylík. Ten už jen doklepl balon do odkryté branky - 0:4. Ani čtyřgólové vedení hostující hráče neuspokojilo a až do samého závěru se na domácí branku valil útok za útokem. Repa se lobem přes Baku neprosadil, stejně tak zlikvidoval domácí brankář i střelu Chylíka z přímého kopu v 77. minutě. Skóre už změny nedoznalo a hosté po zásluze mohli slavit.

 

 

Autor: Lubomír Kolář (redakčně upraveno)



Ohlasy k zápasu


TJ Dražice
Lubomír Kolář (vedoucí mužstva): Těžko říci, kde hledat příčiny naší prohry. Shodli jsme se na tom, že soupeř byl jednoznačně lepší. Snad jen kdyby se nám podařilo jít do vedení po některých šancích, kterých bylo v první půli dostatek, mohl obraz hry vypadat jinak. To je ale "kdyby" a na to se ve fotbale nehraje. Skutečnost je taková, že vzhledem k tomu jak se vyvíjí situace v divizi, půjdou z krajského přeboru s největší pravděpodobností 3 mužstva. V současné chvíli to jsou Dačice, Nová Včelnice a Sokol Sezimovo Ústí. Poslední utkání však sehraje S. Ústí doma s Dačicemi a dá se celkem lehce předpokládat, že vyhraje. My naopak jedeme do Olešníka, který doma většinou neztrácí. Uvidíme, jestli v sobě hráči najdou dostatek bojovnosti, aby se krajský přebor hrál v Dražicích i v příštím ročníku. V tom nás udrží pouze výhra a zisk tří bodů!

SK Otava Katovice
Tomáš Hajdušek ml. (zástupce kapitána): Jsem strašně rád, že jsme po dlouhé době zvládli utkání s nulou vzadu a prosadili se i dopředu. Všichni zahráli dobrý zápas, ale pochválit je třeba především střed zálohy. Schánělec s Chylíkem vymazali Veselého a vyhráli spoustu soubojů. Kromě prvního gólů byly naše branky z brejků po vyhraném souboji. Musím uznat, že jsme měli i štěstí, když nás třikrát zachránila branková konstrukce, ale jak se říká, štěstí přeje připraveným, a my jsme do zápasu šli s touhou alespoň trochu odčinit tu nepříjemnou sérii. Teď ještě doma porazit před dokopnou Hlubokou a alespoň na závěr jara udělat našim fanouškům radost. Děkuji jim i touto cestou za povzbuzování v Dražicích.



Sestavy


TJ Dražice
M. Baka [-] - K. Novotný [-] (63. V. Tesař [-] ) , J. Kromka [-] (73. M. Špale [-] ) , M. Stuchlík [-] , T. Bareš [-] , L. Stuchlík [-] (80. O. Kos [-] ) , D. Štecher [-] , M. Veselý [-] , T. Hořejší [-] , P. Novotný [-] (63. M. Kubů [-] ) , M. Horka [-]

SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - P. Rybák [-] , T. Hajdušek [-] , J. Schánělec [-] , L. Horejš [-] - K. Cibulka [-] (73. M. Hromíř [-] ) , M. Repa [-] , J. Chylík [-] , O. Kagui [-] (82. O. Koutský [-] ) - V. Uher [-] , D. Zoubek [-] (77. M. Bláha [-] )

ŽK: 30. M. Stuchlík , 31. P. Novotný , 41. M. Horka , 79. M. Veselý - 2. J. Chylík , 29. O. Kagui , 30. M. Repa , 51. P. Rybák , 52. V. Uher .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Tupý Petr - PŘIBYL Jan, TOUCHA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Pfeifer

Expert: Zbyněk Sedloň
Tip experta: remíza

Katovice umí zahrát hodně dobře, ale v Dražicích se hraje špatně. Myslím, že by to mohlo skončit remízou 2:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích