2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 17:00

23.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milevsko napravilo prohru s Třeboní a porazilo doma Sokol Sezimovo Ústí


Branky


23

Utkání 23. kola mezi Milevskem a Sokolem Sez. Ústí vypadal v prvním poločase jednoznačně pro domácí. Avšak zásluhou hostujícího brankáře Sedloně a střeleckou chutí Aleše Kutnera se hosté v druhém poločase vrátili do hry a sahali ke konci utkání po vyrovnání. To se jim však nepovedlo a Milevsko doma zvítězilo 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyzněl jasně pro domácí Milevsko

Milevsko si po minulém kole, kdy v Třeboni obdrželo pět branek, toužilo spravit chuť doma se Sokolem Sez. Ústí. A v prvním poločase vše nasvědčovalo tomu, že se jim to podaří. Již v 7. minutě utkání se po špatné komunikaci mezi brankářem Sedloněm a jedním z hostujících stoperů prosadil Petr Dvořák. Stav utkání 1:0. Hosté v prvním poločase tahali jasně za kratší konec a jen zásluhou Sedloně neobdrželi větší příděl branek. Ke konci poločasu se však podařilo domácím Sedloně překonat, když se z rohu prosadil hlavou Josef Komárek na 2:0 pro domácí. Tím také skončila první půle.

Zlepšená hra v druhé půli sokolským body nepřinesla

Druhý poločas byli sice stále aktivnější domácí, ale nebylo to už tak jednoznačné jako v předešlém poločase. A jelikož se hostující brankář Sedloň rozhodl další míč za svá záda nepustit, bylo na jeho spoluhráčích, aby zlepšili svou útočnou snahu. Zlepšenou aktivitou se projevoval hlavně Aleš Kutner, který v 75. minutě utkání snížil po krásné střele z velké vzdálenosti na 2:1. A to nebylo vše - přímý kop Kutnera skončil na břevně a Petr Dvořák v brance Milevska se tak musel modlit, aby jeho spoluhráči tohoto hráče již k žádné další střele nepustili. Ke konci utkání zvolili hosté taktiku na tři útočníky a měli více ze hry. Avšak k vyrovnání jim to nepomohlo. Milevsko tak napravilo zaváhání z minulého kola a ukořistilo všechny tři body za výhru 2:1.

 

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FC ZVVZ Milevsko
Pavel Dvořák (brankář): Do utkání jsme vstoupili lépe, byli jsme více na balónu a zaslouženě jsme šli do vedení. Za celý první poločas jsme soupeře nepustili do vážnější akce a v závěru jsme ještě přidali druhý gól. Druhý poločas byl soupeř aktivnější a po krásné střele snížil na 2:1, poté mohli ještě vyrovnat, když z přímého kopu nastřelili břevno. Z jasného utkání jsme tedy ještě udělali drama. Nutno podotknout, že i přes dramatický závěr je výhra zasloužená.

Sokol Sezimovo Ústí
David Hladík (hráč): Začátek utkání se nám vůbec nepovedl a v prvním poločase byl na hřišti prakticky jen jeden tým - Milevsko. Nic jsme si nevytvořili. Naopak Milevsko si vytvořilo hodně šancí. Naštěstí pro nás vstřelilo jen dvě branky. V druhém poločase jsme se zlepšili a hra se vyrovnala. Podařilo se nám krásnou střelou Aleše Kutnera snížit na 2:1. Poté ještě znovu Aleš trefil břevno z přímého kopu, ale brankou to bohužel neskončilo. V závěru jsme se snažili hrou na tři útočníky vyrovnat, ale to se nám nepovedlo.



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - J. Kosobud [-] , T. Vakoč [-] (85. J. Paták [-] ) - J. Marvan [-] , L. Sedlák [-] (88. J. Svojše [-] ) , M. Petr [-] - J. Barda [-] (74. P. Novotný [-] ) - J. Komárek [-] , M. Málek [-] , P. Dvořák [-] , F. Koutník [-]

Sokol Sezimovo Ústí
Z. Sedloň [-] - L. Irsa [-] (77. P. Kutner [-] ) , P. Nikl [-] (56. D. Hladík [-] ) , J. Mrúz [-] , J. Bartáček [-] , P. Sazma [-] , V. Hoffmann [-] (71. M. Doubek [-] ) , D. Šmíd [-] , A. Kutner [-] , P. Vilímek [-] , V. Podroužek [-]

ŽK: 51. J. Komárek , 79. T. Vakoč - 45. P. Vilímek , 53. P. Nikl , 63. P. Sazma .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Macko Pavel - KRČÍN Jan, KROUTL Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Radim Pfeifer

Expert: Karel Cibulka
Tip experta: výhra domácích

Sezimák u nás v minulém kole nepředvedl špatný výkon, myslím si však, že Milevsko stejně jako my využije okének v jejich obraně a zapomene na prohru z Třebone. Milevsko se bude radovat z jednoznačnějšího vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích