0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

22.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolfovu se na jaře výsledkově daří, tentokrát vyhrál rozdílem jedné branky na hřišti třetího Olešníku


Branky


22

Rudolfov má na jaře dobrou formu a tu chtěl potvrdit také na hřišti třetího Olešníku. Utkání sice příliš fotbalové krásy divákům nenabídlo, ale Rudolfov splnil svůj předzápasový cíl a odvezl si z venkovního hřiště tři body za hubenou výhru 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezáživný první poločas

Souboj celků z lepší poloviny tabulky příliš radosti divákům nepřinesl. První poločas nebyl z pohledu hry ani gólů příliš atraktivní. Rudolfov měl sice o něco více ze hry, ale to němělo v prvním poločase žádnou váhu. Ani jeden ze soupeřů si v prvním poločase nevytvořil dostatek přílěžitostí ke vstřelení branky. A to měly oba celky k dispozici své obvyklé tahouny. Rudolfov Radima Pouzara a Olešník Lukáše Dudka, avšak ani ti se gólem v první části utkání nezapsali. První poločas tedy skončil nerozhodným výsledkem 0:0 a nikdo z příznivců ofenzivního fotbalu nemohl být s dosavadním vývojem hry spokojen.

Jedinou brankou utkání rozhodl střídající Vejvar

Druhý poločas měl podobný herní obrázek. Důležitým momentem však bylo střídání v 56. minutě. Ze hřište odešel Vjačeslav Baščevan a nahradil ho Vojtěch Vejvar, kterému stačilo pouhých jedenáct minut na hřišti ke vstřelení gólu, kterému předcházel centr ze strany. Stav utkání 0:1. A jelikož nám utkání více nenabídlo skončil tento souboj těsným výsledkem 0:1 ve prospěch hostů z Rudolfova. Rudolfov má na jaře slibnou formu a zatím nebyl nikým ze soupeřů poražen. Uvidíme jestli na tom něco změní další utkání, kdy Rudolfov čeká doma druhý Jindřichův Hradec.



Ohlasy k zápasu


FK Olešník
Lukáš Dudek (hráč): Pro nás to byl druhý zápas před domácím publikem, kdy se nám vůbec nedařilo. Chyběla chuť do hry a s jednou střelou na branku za celý zápas nemůžeme pomýšlet na bodový zisk. Celkově zápas nenabídl mnoho podívané, hrálo se převážně mezi oběma vápny, ale Rudolfov přeci jen ve druhé puli projevil větší chuť po vítězství a odměnou jim byla jediná branka v zápase.




Sestavy


FK Olešník
M. Jirkal [-] - J. Fořter [-] (75. M. Tressl [-] ) , J. Kalášek [-] , L. Dudek [-] , S. Vařák [-] , M. Nýdl [-] (68. P. Tomek [-] ) , S. Rožboud [-] (63. D. Votava [-] ) , M. Šíma [-] , D. Nygmet [-] , J. Dráb [-] , D. Heller [-]

SK Rudolfov
D. Pícha [-] - E. Jasenský [-] , J. Novotný [-] , Z. Kuna [-] , D. Ryneš [-] - J. Gerstner [-] (71. R. Tyrpák [-] ) , Š. Prokeš [-] (90. L. Janák [-] ) , M. Syrovátka [-] (89. M. Sládek [-] ) , J. Šindelář [-] - V. Baščevan [-] (56. V. Vejvar [-] ) , R. Pouzar [-]

ŽK: 19. L. Dudek , 64. S. Vařák , 83. M. Tressl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Krčín Jan - HANES Tomáš, TŮMA Vítězslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Pfeifer

Expert: Karel Holzepl
Tip experta: výhra domácích

Olešník už má zase stabilní výsledky a doma porazí Rudolfov, ale nebudou to mít proti Rudolfovu lehké.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích