Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:30

21.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolfov doma rozstřílel Dražice pěti góly


Branky


21

O první jarní výhru se tentokrát pokoušeli hráči Dražic v Rudolfově za krásného jarního počasí. Dvě třetiny utkání byli domácím vyrovnaným soupeřem. Ale nakonec odjeli s nepopulárním bůrem. Výsledek 5:1 byl pro Dražice podle několika přihlížejících až moc krutý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hubený náskok domácích

Domácí šli do vedení hned ve třetí minutě, kdy se o prodírajícího Pouzara otřel Hořejší a rozhodčí Peterka neváhal písknout penaltu. Samotný Radim Pouzar ji s přehledem proměnil a domácí se ujali vedení 1:0. Srovnat mohl za čtyři minuty M. Stuchlík, ale z bezprostřední blízkosti balon napálalil pouze do brankáře Píchy. Srovnat skóre se hostům podařilo ve 20. minutě, kdy si bratři Stuchlíkové narazili balon na hranici velkého vápna domácích a Jiří Štecher střelou k levé tyči nedal Píchovi šanci. Stav utkání 1:1. V dalších chvílích se vyznamenal Baka v brance hostí, když likvidoval tvrdou střelu Pouzara. Dražické mohl do vedení poslat v ideální šanci mladík Böhm. Po závaru ve vápně domácích se dostal k balonu na úrovni penalty a tvrdě vystřelil, brankářem vyražený balon se dostal k L. Stuchlíkovi, ten však nemířil přesně. Ve 31. minutě se opět dostal k zakončení domácí Pouzar, ale i tentokrát si Baka poradil a jeho dělovku vyrazil na roh. Tolik úspěšný však Baka nebyl v závěru první půle. Pouzar zahrával přímý kop z pětadvaceti metrů a obstřelem zdi na bližší tyč překonal Baku podruhé na 2:1. Domácí kanonýr vyniká skvělou kopací technikou, ale kdyby zeď měla potřebné parametry, takovým způsobem by nejspíš branky nedosáhl.

  

Tři góly do sítě Dražic

Ani ve druhé části dražičtí nemuseli odolávat nějakému tlaku favorizovaných domácích. Naopak měli šanci na srovnání skóre. V 52. minutě se balon ve vápně domácích dostal k Böhmovi, který šel sám proti brankáři. Jeho střela se však nevešla do branky. Škoda pro hosty, jelikož to byla stoprocentní tutovka.  V 55. minutě zápas poznamenalo vážné zranění našeho Bareše, kterého v souboji o balon Pouzar napálil loktem do obličeje a zlomil mu nos. Pro hráče hostů musela přijet záchranka a odvézt ho na ošetření do českobudějovické nemocnice. Po tomto incidentu začali mít domácí více ze hry. Hosté působili zakřiknutým dojmem. A přišly i góly. V 69. minutě využil chybu v obraně Prokeš, který dostal přihrávku před branku, kličkou se zbavil Horky a prostřelil Baku na 3:1. O minutu později, opět zaváhání hostů na levé straně a domácí trestali. Kuna zatáhl balon k brankové čáře, prudce nacentroval před branku kde zcela osamocený Prokeš dorazil balon do odkryté branky na 4:1. Poslední změna skóre přišla v samém závěru utkání. V 90. minutě po závaru ve vápně hostů stačil Baka dvě střely domácích útočníků ještě vyrazit, ale na dorážku Baščevana už byl krátký. Konečný stav utkání 5:1.

 

 

Autor: Lubomír Kolář (redakčně upraveno)



Ohlasy k zápasu



TJ Dražice
Lubomír Kolář (vedoucí mužstva): Sehráli jsme s domácími vyrovnanou partii s krutým přídělem v naší síti. Jak již bylo zmíněno, zápas ovlivnilo zranění našeho hráče Pouzarem. Jmenovaný je ústřední postavou rudolfovských fotbalistů. Byla na něj penalta, kterou sám proměnil, přidal druhý zářez z přímého kopu a přihrával na třetí branku Prokešovi. Bohužel svůj skvělý výkon znehodnotil nesportovním zákrokem na našeho Bareše.



Sestavy


SK Rudolfov
D. Pícha [-] - Z. Kuna [-] (78. M. Pexa [-] ) , J. Novotný [-] , R. Tyrpák [-] (75. M. Sládek [-] ) , D. Ryneš [-] , E. Jasenský [-] - J. Šindelář [-] (85. L. Janák [-] ) , Š. Prokeš [-] , M. Syrovátka [-] - R. Pouzar [-] , V. Vejvar [-] (61. V. Baščevan [-] )

TJ Dražice
M. Baka [-] - E. Böhm [-] , M. Stuchlík [-] , L. Stuchlík [-] , M. Hojdar [-] , M. Veselý [-] , J. Štecher [-] , T. Hořejší [-] , T. Bareš [-] (59. M. Špale [-] ) , P. Novotný [-] , M. Horka [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: PETERKA Marek - ŽEMLIČKA Tomáš, KAŠTÁNEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Pfeifer

Expert: Jan Hoch
Tip experta: výhra domácích

Rudolfov je na jaře ve formě, a když domácí uhlídají nebezpečné standardní situace hostí, tak doma vybojují další výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích