1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 16:30

26.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ždírec vyhrál a vede o skóre tabulku


Branky


0

V Třešti bylo dnes na pořadu setkání mužstev z opačných pólů tabulky. Domácí potřebovali vyhrát, aby alespoň teoreticky mohli ještě zůstat v KP, v opačném případě se také mohli ocitnout na samém dně s jistotou sestupu. Hostující Tatran naopak věděl, že Humpolec dopoledne prohrál, a že tedy v případě výhry se může dostat na 1. místo. To se mu také podařilo a v Třešti zaslouženě vyhrál. Domácí naopak s jistotou sestupují.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu se odehrával dle předpokladů v režii hostů, kteří se od úvodního hvizdu tlačili dopředu. Ale ani domácí nechtěli hrát defenzivně a po individuální akci je poslal v 10. minutě nečekaně Martin Mareš – 1:0. Hosté se rychle oklepali a gólově odpověděli o pár minut později. Po standardní situaci nejvýš vyskočil Roman Michalec a bylo srovnáno. Ve zbytku poločasu měli hosté více ze hry, ale další brankové příležitosti se již neurodily.

I druhý poločas se hrál pod taktovkou Tatranu, jehož střelci ale dvakrát ztroskotali  na skvělém Bachmanovi. A Ždírec toho mohl deset minut před koncem litovat. Do slibné střelecké pozice se prodral Jiří Gutwald, jeho střela však těsně minula svatyni hostí. Domácí v závěru zápasu hru otevřeli. Potřebovali zvítězit , s čímž hosté počítali a do otevřené obrany potrestal Třešť znovu R. Michalec, který se i podruhé prosadil ze vzduchu a stanovil konečný výsledek 1:2, který poslal oba týmy na úplně opačné póly tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Třešť
Jiří Gregor, trenér Třeště: Snažili jsme se zápas s favoritem zvládnout. Začátek se nám povedl, bohužel pak jsme nepokryli standardku. I tak jsme věřili, že to můžeme v druhé půli urvat, ale po pár slibných šancích, které se neujaly jsme to museli více otevřít a soupeř toho využil.

TATRAN Ždírec nad Doubravou
Miroslav Plíšek, trenér Ždírce: Domácí chtěli hrát fotbal ,což nám vyhovovalo. Navíc i brzy vedli, ale my jsme kontrovali vyrovnávací brankou. V druhé půli jsme využili oken v domácí obraně a rozhodli zápas v náš prospěch.



Sestavy


TJ Slavoj Třešť
J. Bachman [-] - M. Kodys [-] , O. Procházka [-] , J. Novotný [-] , M. Tausch [-] - M. Mareš [-] , M. Krejčí [-] , M. Lacina [-] (68. J. Vávrů [-] ) , J. Gutwald [-] - J. Chalupský [-] , Š. Rod [-]

TATRAN Ždírec nad Doubravou
S. Pometlo [-] - J. Fikar [-] , M. Votava [-] (76. K. Štukhejl [-] ) , M. Kysilko [-] , P. Čalkovský [-] - J. Smejkal [-] , P. Pátek [-] , R. Kolouch [-] , L. Mrázek [-] (90. L. Malínský [-] ) - P. Novotný [-] , R. Michalec [-]

Hráči zápasu: J. Bachman - R. Michalec .
Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.