2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 15:30

19.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice si cestu za záchranou komplikují vyloučeníma


Branky


0

Už třetího vyloučeného hráče mají Čáslavice. A to jsou odehraná jen dvě kola. Pokud to myslí v Čáslavicích se záchranou vážně, tak by měli hrát ukázněněji.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání byl z obou stran opatrný. Do první šance se dostali hosté, ale brankář Klubal zastavil střelu i první dorážku a druhá skončila na tyči. Utkání ovlivnila 25. minuta, kdy za kopnutí do domácího hráče po odehrání míče byl vyloučen Šimek. Jaroměřice využily přesilovku ve 35. minutě, kdy uklidil Hovězův centr levačkou na přední tyč Neumann. Do přestávky měl ještě šanci zvýšit Czucz, ale z velkého vápna přestřelil. 

Na začátku druhého poločasu obešel brankáře hostů Hověz, ale když chtěl obstřelit obránce na brankové čáře tak branku netrefil. V 58. minutě napřáhl ze 20 metrů Czucz, ale jeho pokus skončil na tyči. Nervózně hrající Jaroměřice mohl potrestat Plichta, který postupoval sám na brankáře, ale Klubal jej vychytal. Domácí přidali pojistku v 87. minutě, kdy u autové čáry vybojoval míč Neumann, přihrál Blatnému a ten v situaci dva na jednoho vybídl ke skórování Czucze.



Sestavy


FK Jaroměřice nad Rokytnou
K. Klubal [-] - J. Urbánek [-] , M. Křivánek [-] , Z. Karásek [-] (80. M. Blatný [-] ) , D. Karásek [-] - T. Holoubek [-] , D. Hověz [-] , M. Neumann [-] , P. Kunst [-] (46. J. Stejskal [-] ) - Š. Czucz [-] , J. Rygl [-] (65. J. Fruhauf [-] )

FK Čáslavice-Sádek
J. Pitour [-] - V. Lampíř [-] , M. Zikmund [-] (61. T. Tržil [-] ) , P. Čermák [-] , P. Chládek [-] - D. Presl [-] (68. M. Sedláček [-] ) , P. Kurtin [-] , M. Šimek [-] , L. Barák [-] (87. R. Hadraba [-] ) - A. Plichta [-] , M. Netrda [-]

ČK: 25. M. Šimek .
Počet diváků: 200.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.