4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 16:30

23.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice padly ve Žďáře


Branky


20

Domácí na ospalého soupeře vlétli a povedený úvod jim zajistil poklidný zisk třech bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí na svého soupeře vlétli a hráči Rapotic nevěděli, kam dříve skočit. Hned v úvodu vybídl Horák k brance Veselského, ten trefil jen brankáře. Ve 3. minutě si oba role prohodily a Horák si věděl rady - 1:0. Hosté mohli srovnat po Durajkově volném kopu, míč zapadl přímo do brány, ale signalizován byl kop nepřímý a branka tak nemohla být uznána. Hosté pak ustáli několik závarů ve svém vlastním vápně. Až v 18. minutě vyzobl míč před vybíhajícím brankářem David Srnský a dovedl jej až do prázdné brány - 2:0. Poté zkoušel štěstí Veselský, ale obě jeho střely mířily vedle. Ve 28. minutě pálil na přední tyč Michal Srnský jen do brankáře. Ve 33. minutě zahrozili hosté díky Šmardovi, jehož přímý volný kop prolétl kousek vedle tyče. Na druhé straně zalepil Tomáš Laš Novotného bombu do rukavic. Ve 40. minutě vyhrál Veselský souboj u postranní čáry a jeho přihrávku poslal do prázdné brány Michal Srnský - 3:0.

 

Domácí si vedení pohlídali

Ve 47. minutě Milan Laš hlavičkoval po Durajkovově centru do břevna. V 56. minutě prudká rána z Veselského kopačky skončila až v síti - 4:0. Hosté zkoušeli štěstí po rohu, Šmardův volej však Šenkýř parádně kryl. Domácí vedení mohl navýšit Kulhánek, ale po Fialově zpětné přihrávce mířil k tyči, kde byl připravená hostující brankář. V závěru Tomáš Laš ještě vychytal Jirouškovu střelu z úhlu. Horákův překvapivý lob  pak skončil vedle brány.

 



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Martin Mužátko (trenér): Na soupeře jsme vlétli a do 20. minuty bylo na hřišti jen jedno mužstvo. Důležité bylo, že jsme to vyjádřili i gólově. Poté jsme měli celý zápas pod kontrolou a zaslouženě jsme jej dovedli ke třem bodům, které se nám v našlapané tabulce budou hodit.

FC Rapotice
Tomáš Laš (brankář): Od začátku utkání jsme domácím cestu ke třem bodům doslova umetli a hráči Žďáru nepotřebovali ani propotit dresy. Náš výkon nesnesl absolutně měřítko a místy byl na hranici ostudy až katastrofy. V chůzi, bez pohybu, bez nasazení, bez chuti se porvat o výsledek. Omluva všem divákům, kteří vážili cestu do Žďáru.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
J. Šenkýř [-] - P. Fiala [-] , T. Peňáz [-] , J. Havlík [-] , J. Veselský [-] (69. P. Machatka [-] ) , O. Horák [-] , M. Zažímal [-] , M. Srnský [-] (69. M. Pelikán [-] ) , D. Srnský [-] (55. J. Jiroušek [-] ) , D. Novotný [-] (81. J. Osmík [-] ) , D. Kulhánek [-] (81. P. Klouda [-] )

FC Rapotice
T. Laš [-] - T. Válek [-] , P. Ošmera [-] , T. Čech [-] , M. Laš [-] , P. Tesař [-] (73. M. Matoušek [-] ) , V. Adamenko [-] (42. D. Horák [-] ) , A. Palát [-] , M. Šmarda [-] , R. Durajka [-] (81. M. Matoušek [-] ) , D. Zahrádka [-]

ŽK: 71. M. Laš , 77. R. Durajka .
Počet diváků: 74. Rozhodčí: ROSICKÝ Pavel - STRAKA Karel, GREGAR Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů