Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice doma nestačila na Telč


Branky


0

Telč potvrdila své postavení v tabulce. Technickému mužstvu vyhovalo velké hřiště v Bystřici a odváží si 3 body. Při pohledu na tabulku se nám čelo soutěže pěkně zamotalo a v boji o postup je stále pět týmů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V utkání se skóre poprvé měnilo ve 23. minutě, domácí Buchta zahrával malou domů, kterou vystihl Smjekal a zkušeně si poradil. Po celou dobu prvního poločasu byli hosté lepším týmem a domácí byli po dalších třech velice slibných příležitosí hsotů rádi, že se do kabin šlo pouze za stavu 0:1. Na začátku druhého poločasu udělali také hrubku hráči Telče, kterou dokázal využít Čech a bylo vyrovnáno. Domácí se po gólu zvedli a vytvořili si slibné šance, které nevyužili a tak padl gól na druhé straně. Po autovém vhazování se k míči dostal Kudláček a poslal hosty podruhé v utkání do vedení. V 77. minutě zahrávali domácí trestný kop, nastřelili zeď a po rychlém brejku pojistil hostům vítězství Kratochvíl.



Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem B
Jiří Dejnožka, trenér Bystřice nad Pernštejnem B: S body jsem s našim mladým týmem ani moc nepočítal, daleko větší ztráta je páteční remíza s Kněžicemi, Telč byla lepší a zaslouženě vyhrála.




Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem B
O. Veselý [-] - D. Čech [-] , R. Sklenář [-] , J. Buchta [-] , P. Zítka [-] - P. Nepejchal [-] (46. O. Urbánek [-] ) , R. Kadlec [-] , V. Svoboda [-] , L. Hofman [-] (79. P. Skalník [-] ) - M. Dobiáš [-] , R. Špatka [-]

SK Telč
M. Misař [-] - V. Kadlec [-] , J. Všohájek [-] , D. Všohájek [-] , Z. Procházka [-] - J. Kratochvíl [-] (86. T. Havlík [-] ) , D. Smejkal [-] , R. Nechvátal [-] , D. Kudláček [-] - J. Páral [-] (66. L. Nosek [-] ) , J. Jančo [-] (85. D. Fortelný [-] )

ŽK: 57. R. Špatka , 75. O. Veselý - 75. D. Kudláček .
Hráči zápasu: O. Veselý - D. Kudláček .
Místo: Bystřice nad Pernštejnem. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.