1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas o šest bodů zvládl lépe Studenec


Branky


0

Studenec to ještě se záchranou nezabalil a v důležitém utkání ve Stonařově dokázal získat 3 body. Na Stonařov se bodově dotáhlo Křoví.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas ovlivnily dvě rychlé branky ze čvrté a páté minuty, první branka padla po podklouznutí brankáře a druhá po chybě ve středu pole. Domácí se z rychle inkasovaných branek těžko vzpamatovávali, ale dokázali změnit obraz hry k lepšímu a vytvořili si několik slibných šancí. Krásnou střelu do šibenice, kterou vyslal Příhoda, dokázal vytěsnit skvělým zákrokem Pěnčík na břevno. V další příležitosti se objevil Šána, který už překonal hostujícího brankáře, ale na brankové čáře ho zastoupil jeden z obránců. Další ránu z trestného kopu opět vytáhnul Pěnčík. Ve druhém poločase se domácím podařilo snížit po brance, kterou vstřelil Škrdla, když po dlouhém autu přehodil vyběhnutého brankáře. Na konci utkání nejprve mohl pojistit výhru Studence Vrba, ale na Měrtla nevyzrál. Domácí mohli vyrovnat, ale své vyložené šance neproměnili a tak si Studenec odváží ze Stonařova velice důležité tři body.



Sestavy


TJ Sokol Stonařov
M. Škrdla [-]

TJ Sokol Studenec
L. Pěnčík [-] - O. Vrba [-] (84. F. Komárek [-] ) , M. Tretera [-] (79. M. Nováček [-] ) , P. Strnad [-] , J. Strnad [-] (89. M. Kryštof [-] ) - T. Nejedlý [-] , J. Buršík [-] , K. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] - P. Matějek [-] , M. Mrňa [-]

Hráči zápasu: M. Škrdla - O. Vrba .
Místo: Stonařov. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.