1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravec se po zaváhání Dukovan odmítl vrátit na čelo tabulky.


Branky


0

Souboj týmů, kteří bojují o ty nejvyšší příčky nakonec skončil dělbou bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Moravci viděli diváci pohledný fotbal na obou stranách, oba týmy ukázaly, že patří zaslouženě do popředí tabulky. Ve 21. minutě se domácí ujali vedení, když se po krásné přihrávce Kudiovského trefil Černý. V zápětí mohla Telč vyrovnat, ale nastřelila pouze brankovou konstrukci. Druhý poločas začal velkou šancí domácích, po zpětné přihrávce se na hranici šestnáctky objevil zcela osamocený Slavíček, ale hostující brankář ho skvělým zákrokem vychytal. Až na tuhle šanci byla ve druhém poločase Telč lepším týmem a nakonec se jim podařilo vyrovnat, když se z rychlého protiútoku dokázal prosadit střídající Kadlec. Další možnosti už utkání nenabídlo a oba týmy si ve vyrovnaném utkání připsaly po jednom bodě. Moravec ztrácí jeden bod na vedoucí Dukovany, má však jedno utkání k dobru. Hosté mají také dost bodů a určitě je nečeká boj o záchranu, uvidíme jestli budou stíhat vedoucí celky, nebo je uspokojí střed tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Moravec
Luboš Tulis, trenér Moravce: Tentokrát k nám na Moravec přijel velice kvalitní soupeř, už na podzim to byl nejlepší tým proti kterému jseme hráli. Utkání se hrálo ve vysokém tempu. V prvním poločase jsme byli aktivnější a zaslouženě jsme se dostali do vedení. Ve druhém poločase byla Telč lepším týmem a podařilo se jí vyrovnat. Dle mého názoru spravedlivá remíza.




Sestavy


TJ Moravec
R. Lisý [-] - F. Kudiovský [-] (64. F. Černý [-] ) , T. Toufar [-] , P. Juračka [-] , T. Smolík [-] - P. Kudiovský [-] , P. Červinka [-] (67. L. Slavíček [-] ) , T. Hladík [-] , F. Kovář [-] (89. L. Tulis [-] ) - M. Černý [-] , J. Hladík [-]

SK Telč
M. Misař [-] - D. Kudláček [-] , Z. Procházka [-] , J. Všohájek [-] , D. Všohájek [-] - D. Smejkal [-] (46. V. Kadlec [-] ) , J. Páral [-] , J. Nerad [-] , T. Havlík [-] - J. Kratochvíl [-] , J. Jančo [-]

ŽK: 62. P. Červinka .
Hráči zápasu: M. Černý - Z. Procházka .
Místo: Moravec. Počet diváků: 200.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.