0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení v Dukovanech ! Studenec obral lídra soutěže a odváží si bod.


Branky


0

Největší překvapení tohoto kola se událo v Dukovanech, kde jsme se branky nedočkali. Zápas ovládli brankáři obou mužstev.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Celkem slušná návštěva zavítala do krásného areálu v Dukovanech, kde se hrálo okresní derby. Hosté přijeli v roli velkého outsidera, vždyť mezi těmito kluby je propastný rozdíl 26 bodů. V prvním poločase měli domácí dvě slibné šance, ale nedokázali je proměnit. V poločasové přestávce měli oba týmy nad čím přemýšlet. Drůhá půle byla podobná jako první, Dukovany se dostali do dalších nadějných šancí, ale nevyužili je. Vyhrát mohl nakonec i Studenec ale ve vyložené šanci hosté selhali. Pro Dukovany je bod určitě málo, Studenec získal sice velice překvapivý bod, ale k záchraně je to stále dlouhá cesta.



Sestavy


SFK Dukovany 2001
J. Boreš [-] - M. Němec [-] , L. Vystrčil [-] , J. Balík [-] (73. J. Veselý [-] ) , Z. Prokeš [-] - P. Jílek [-] , M. Fojtášek [-] , I. Koníř [-] , P. Sedláček [-] - J. Železník [-] (87. L. Krys [-] ) , J. Černý [-]

TJ Sokol Studenec
L. Pěnčík [-] - O. Vrba [-] , M. Tretera [-] , P. Strnad [-] , V. Kučerňák [-] - F. Hájek [-] , K. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] , J. Strnad [-] - M. Nováček [-] (90. P. Dufek [-] ) , M. Mrňa [-]

Hráči zápasu: L. Vystrčil - L. Pěnčík .
Místo: Dukovany. Počet diváků: 170.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.