Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav bránila výsledek na Vrchovině, ale neúspěšně


Branky


0

Na Vrchovinu zajižděla Vladislav v destruktivní sestavě, ale do 60. minuty se držela, pak začali úřadovat domácí. Velký podíl má na obratu dorostenec Radek Blažíček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase do dvacáté minuty kontrolovali domácí hru a dostávali se na půlce soupeře jen po vápno. Hosté se zaměřovali na standardní situace, které měli velmi nebezpečné a čekali na rychlé brejky. Nikdo se nedostal na obou stranách to gólových šancí.

Do druhého poločasu nastoupil dorostenec Radek Blažíček, který hru oživil. Domácí zjednodušili hru a dostávali se do šancí a po zásluze šli domácí v 60. minutě do vedení. Další góly padly po krásných kombinacích. Za stavu 4:0 se dostala Vladislav do samostatného úniku, ale proti byl Michálek, to byla největší šance hostů v zápase.



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě B
Asistent trenéra Vrchoviny B Vít Fagula: První poločas byl z naší strany nedůrazný a bez šancí. Radek Blažíček nám oživil hru a po zásluze jsme vstřelili góly a vyhráli. Soupeř hrál velice dobře vzadu zhruba do šedesáty minuty.

TJ Vladislav
Trenér Vladislavi Lubomír Venhoda: Přijeli jsme hrát na Vrchovinu s cílem hrát defenzivněji. Měli jsme dvě šance, ale bohužel jsme je neproměnili a byli jsme potrestáni čtyřmi góly. V závěru zápasu nás soupeř předčil a vyhrál zaslouženě.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě B
F. Michalek [-] - Z. Starý [-] , M. Drdla [-] , O. Košík [-] , J. Skryja [-] - P. Blažíček [-] (55. M. Žák [-] ) , S. Kršek [-] (46. R. Blažíček [-] ) , L. Polnický [-] (75. P. Laštovička [-] ) , M. Mazel [-] - L. Trojánek [-] , M. Šmída [-]

TJ Vladislav
P. Otruba ml. [-] - D. Ciprys [-] , P. Otruba st. [-] , O. Venhoda [-] , V. Paločko [-] - P. Vyletěl [-] , O. Krátký [-] , J. Orálek [-] , M. Zeman [-] (68. F. Macek [-] ) - P. Ciprys [-] , L. Venhoda ml. [-]

Hráči zápasu: R. Blažíček - P. Otruba ml. .
Místo: Nové Město na M.. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.