FOTO: Diváci na branku čekali marně


Branky


6

Zápasem nás provází report Pavla Janáka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání ve Svinově mělo od prvních minut jasného favorita, kterým byl domácí tým, ten si během prvních 20 minut vytvořil celou řadu gólových šancí, nejdříve střelu z přímého kopu přes zeď k pravé tyči vyškrábl hostující brankář Kuča konečky prstů na roh. Z něj pak hlavičku domácího hráče vyhlavičkoval obránce Polanky z brankové čáry. O pár minut později gólman Polanky Kuča dalšími několika skvělými zákroky zlikvidoval další gólové střely Svinova, další tři dobré šance pak zablokovala obrana hostů, poločas hraný prakticky jen na hostující bránu skončil 0:0.

 

Ve druhém poločase se hra optický vyrovnala a hosté začali hrát i směrem dopředu. O pár minut později mohli dokonce vést, ale domácí tým podržel brankář Braun, který zlikvidoval nájezd že strany a následně reflexivně nohou vyrazil i následnou dorážku. Jak se ukázalo tak šlo o jedinou velkou šanci Polanky v celém utkání.

Na druhé straně došlo při další tutovce domácích k tvrdé srážce domácího hráče s gólmanem Kučou, který byl pak delší dobu ošetřován, nakonec i přes zranění nohy zápas dochytal.

Domácí tým měl poté v rozmezí 15 minut další šance, nejdřiv dvě střely z dálky skončily nad, a vzápětí se znovu dvěma výbornými zákroky blýskl a zaskvěl brankář Kuča, který vyškrábl na roh dvě umístěné střely mířící ke vzdálenější tyči.

Největší šance domácích na gól přišla deset minut před koncem, nejdřív ve 100℅ šanci domácího hráče opět vychytal brankář Kuča, následnou dorážku pak zablokoval vracející se stoper.

Do konce zápasu diváci branku neviděli a tak utkání navzdory řadě šancí domácích skončilo netradiční bezbrankovou remízou 0:0.

 

Autor: Pavel Janák



Ohlasy k zápasu



FK SK Polanka nad Odrou B
Petr Beneš: Mužstvo domácích bylo zřejmě po nějaké divoké kalbě, protože takhle bídný výkon jsem od nich ještě neviděl. Obvzlášť domácí útočníci hráli jak pod toluenem, jejich střely se sotva dokutálely k bráně nebo letěly vysoko nad. Často se zdálo, že hráči mají dost co dělat s udržením se na nohou a i s občasnou snahou o nějaký ten kontrolovaný pohyb, natož pak nějaká ta práce s míčem. Hostující soupeř mohl zůstat sedět v šatně a domácí by měli problém vůbec skórovat. Někteří z diváků se i pousmáli, když jeden z domácích záložníků zpoza pomezní čáry místo míče (tzv. "aut") hodil na hřiště "kachnu". Z 13-ti členného kotle domácích fandů bylo slyšet jen nářky a stesk, občas i nějaký ten peprnější výraz zazněl. Jediným světlým momentem bylo dobře vychlazené pivko, protože ani ta klobása se nedala žrát.



Počet diváků: 35. Rozhodčí: MICHNA Petr - HAVLÍK Přemysl, MAREČEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 10. 2017 17:42
Nemám nic proti Kučovému chytání, ale je to simulant. Už i děti se na zápase ptaly, proč na trávníku leží tak dlouho a svhválně zdržuje. Tohle je ostuda a měl dostat kartu. Na jeho profile ukázal zranění a opravdu to nic nebylo.
10. 10. 2017 17:33
Mužstvo domácích bylo zřejmě po nějaké divoké kalbě, protože takhle bídný výkon jsem od nich ještě neviděl. Obvzlášť domácí útočníci hráli jak pod toluenem, jejich střely se sotva dokutálely k bráně nebo letěly vysoko nad. Často se zdálo, že hráči mají dost co dělat s udržením se na nohou a i s občasnou snahou o nějaký ten kontrolovaný pohyb, natož pak nějaká ta práce s míčem. Hostující soupeř mohl zůstat sedět v šatně a domácí by měli problém vůbec skórovat. Někteří z diváků se i pousmáli, když jeden z domácích záložníků zpoza pomezní čáry místo míče (tzv. "aut") hodil na hřiště "kachnu". Z 13-ti členného kotle domácích fandů bylo slyšet jen nářky a stesk, občas i nějaký ten peprnější výraz zazněl. Jediným světlým momentem bylo dobře vychlazené pivko, protože ani ta klobása se nedala žrát.
10. 10. 2017 17:21
Omlouvám se za shrnutí. Nejprve jsem si ho po sobě nepřečetl pořádně a je v něm spousta chyb. Platí, že brankář Kuča byl hlavní hvězdou jinak divácky nezáživného zápasu, protože každý jeho dotek s míčem zaváněl gólem. Do jedné střely vložil ruce, a málem si ji srazil do brány, když předtím mířila mimo. Brankář Kuča byl ospalý a za to zranění si může sám, protože pozdě vyběhl a spoluhráč odkopl míč dlouho před ním. I tak asi jeho nejlepší zápas za poslední roky, co jsem viděl.
10. 10. 2017 17:17
Samochvála smrdí. Kuča není vzorem pro mladé fotbalisty.
10. 10. 2017 16:53
Tomáš Kuča opět špatně, hodnocení na tomto webu si psal sám.
10. 10. 2017 16:26
Nejsem si jistý, ale Tomáš Kuča by neměl chodit na zápasy po noční. Protože pak se potuluje ve vápně jak když neví kam má jít :( A co tam jako simuloval tak dlouho???