2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 10:30

12.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec obral o body Kšice, při penaltách měl více štěstí


Branky


0

Utkání mezi Kostelcem a Kšicemi slibovalo zajímavou podívanou, Kšice dokázaly v posledních utkáních obrat o všechny tři body jak Tisovou tak Studánku, ani v Kostelci nezačaly špatně, ovšem druhý poločas byl převážně v režii domácích a ty tak dokázali Kšice po dvou tkáních obrat o body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bylo o něco lepší hostující mužstvo

První poločas to nebylo hlavně z domácího pohledu ono. Dlouhými nákopy i chybami v rozehrávce se domácí celek jen těžce dostával k jakýmkoliv příležitostem. Hostující Kšice domácí mírně přehrávaly a snažily se vsítit branku, což se jim povedlo už v 19. minutě, kdy se po rohovém kopu dostal k zakončení kapitán hostů Petr Janout a otevřel tak v Kostelci skóre. 0:1. První poločas pak toho příliš zajímavého již nepřinesl, domácí i hostující celek se jen zřídka dostával k šancím a tak další gól v Kostelci v prvním poločase nepadl. Do kabin se tak šlo za stavu 0:1 pro hostující mužstvo. 

Druhý poločas patřil Kostelci, na vítězný gól to ale nestačilo

Do druhého poločasu vstoupil úplně jiný Kostelec, než ten, který hrál v první půli. Domácí začali lépe kombinovat a až na pár ojedinělých příležitostí nepustili hosty vůbec ke slovu. V 60. minutě došlo k důležitému střídání na straně domácích, ze hřiště odešel kapitán Kuchár, přenechal místo Radimovi Lokvencovi, který hned v 64. minutě dokázal rozvlnit síť za zády Kšického brankáře a srovnat tak utkání na 1:1. Kostelecké mužstvo vstřelený gól povzbudil ještě k lepšímu výkonu a snažilo se rozhodnout o vítězi ještě do konce základní hrací doby. Ve dvou vyložených šancích se ocitl David Kolářský, který ani v jednom případě ovšem nevyzrál na brankáře hostí. V jedné z jeho šancí se ke střele dostal i Lukáš Honzík, překonal brankáře hostí, ovšem gól pro ofsajd nebyl uznán. Poté co poslední jmenovaný Lukáš Honzík trefil z přímého kopu jen břevno další gól nepřišel a o utkání tak rozhodovali penalty. 

Penaltová loterie se přiklonila k domácímu celku

Kostelečtí fotbalisté byli v pokutových kopech storpocentní, proměnili čtyři pokusy ze čtyř a zatím co na druhé straně fotbalisté Kšic dali jen jednu penaltu o vítězi utkání nebylo pochyb. 
Kostelec tak získal důležité dva body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kostelec
David Kolářský: Tak první poločas z naší strany nebyl ideální, možná i proto jsme ho prohráli 1:0. Hráli jsme hrozně uspěchaně a vzduchem. O poločase jsme si řekli že to takhle nejde a že musíme začít hrát po zemi. Byl to poslední zápas podzimu a nechtěly jsme ho doma prohrát. Takže druhou půli jsme je zatlačily a dokázaly aspoň vyrovnat. Druhá půle z naší strany byla velice solidní a takhle by jsme chtěli hrát pořád. Snad se nám to bude dařit na jaře




Sestavy


TJ Sokol Kostelec
M. Kudry [-] - L. Touš [-] , J. Pešík [-] (73. R. Průcha [-] ) , D. Nový [-] , L. Netrh [-] , O. Kuchár [-] (60. R. Lokvenc [-] ) , M. Kolářský [-] , D. Kolářský [-] , L. Honzík [-] , L. Florián [-] , T. Bezdíček [-] (45. P. Ryp [-] )

TJ Sokol Kšice
J. Bárta [-] - A. Smetana [-] , P. Kaprhál [-] , M. Volf [-] , P. Flíček [-] - I. Šetlík [-] , M. Schejbal [-] , J. Šetlík [-] (85. V. Chudáček [-] ) , M. Šetlík [-] (60. P. Jankov [-] ) - K. Dýdek [-] , P. Janout [-] -

ŽK: 30. L. Florián , 71. L. Honzík , 85. L. Netrh - 39. P. Janout , 54. P. Kaprhál , 59. M. Šetlík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kroupa Jiří - BEZVODA Václav (N), MILOTA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.