2:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 15:30

9.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec doma na Chodský Újezd nevyzrál, tři body si tak odvezli hosté


Branky


41. O. Kuchár , 70. M. Hakel - 25. J. Fabo , 27. J. Fabo , 53. P. Pikl , 74. J. Pikl
0

Hosty dostaly na koně Fabovy góly...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali dvakrát skórovat, před poločasem snížil Kuchár

Ze začátku utkání bylo na míči spíše hostující mužstvo, první větší šanci si ovšem vytvořilo domácí mužstvo, které ale nevyzrálo na Luďka Kozáka. Poté ovšem skórovali ve 25. minutě už hosté, po krásné individuální akci Ladislava Pikla doklepl do brány míč Juraj Fabo a otevřel tak skóre. 0:1. O dvě minuty později to byl opět Juraj Fabo, který přehodil gólmana Kudryho a zvýšil tak na 0:2. Domácí se nevzdali a dokázali do poločasu ještě snížit na rozdíl jedné branky. Brankáři Kozákovi nevyšla rozehra malé domů a nalil přímo Ondřeji Kuchárovi a ten se nemýlil - 1:2. 
Tím první poločas skončil.

Ve druhém poločase bylo k vidění mnoho šancí, větší štěstí měli fotbalisté Chodského Újezdu

Začátek druhého poločasu byl vyrovnaný, domácí měli několik slibných šancí, ovšem nevyužili ani jednu. V 53. minutě po další individuální akci Ladislava Pikla a zpětné přihrávce se prosadil Petr Pikl. 1:3. Domácí inkasovaný gól nepoložil, snažil se hosty přehrávat a vstřelit kontaktní gól. V 70. minutě se to povedlo Miroslavu Hakelovi střelou z úhlu na zadní tyč a bylo to opět zamotané. 2:3. Ovšem další neproměněné šance mohly domácí celek mrzet o to víc, když v 74. minutě naservíroval milimetrovou přihrávku Jiří Čepelák na Josefa Pikla a ten zvýšil na konečných 2:4. Nutno podotknout, že hlavně díky neproměněným šancím domácího celku utkání skončilo, tak jak skončilo a hrdinou byl hlavně hostujícíc gólman Kozák.

Nejlepšími hráči domácích Florián, Honzík 

Nejlepšími hráči hostů byli jednoznačně Fabo, L. Pikl a gólman Kozák



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kostelec
David Kolářský: "Kdybychom proměňovali šance, tak jako hosté, tak zápas skončí 8:4 pro nás. Oni měli 4 šance a dali 4 góly."

TJ Chodský Újezd
Lukáš Zajíc: "My jsme hráli hodně na balónu, i když se nám moc nedařila kombinace a nehráli jsme podle našich představ. Domácí hrozili hlavně z brejků, kdy nás několikrát podržel gólman Kozák."



Sestavy


TJ Sokol Kostelec
M. Kudry [-] - M. Hakel [-] , J. Pešík [-] , P. Ryp [-] (65. R. Lokvenc [-] ) , L. Touš [-] , D. Nový [-] , L. Netrh [-] , O. Kuchár [-] (75. R. Průcha [-] ) , M. Kolářský [-] , L. Honzík [-] , L. Florián [-]

TJ Chodský Újezd
L. Kozák [-] - J. Čepelák [-] , M. Trejbal [-] , J. Fabo [-] , J. Pikl [-] , P. Pikl [-] , T. Sykal [-] , J. Zivčák [-] , P. Šiler [-] (16. L. Founě [-] ) , L. Pikl ml. [-] , P. Opava [-]

ŽK: 32. D. Nový .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Liškutín Antonín - BEZVODA Václav (N), OPAVA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.