5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druztová na Unionu pětkrát inkasovala a přišla o vedení v tabulce!


Branky


0

Nevyzpytatelný Union tentokrát ukázal svou nejlepší možnou tvář a na domácí půdě deklasoval dosud vedoucí Druztovou 5:0. Domácí dali soupeři lekci hlavně v produktivitě, šance si totiž zejména v první půli vytvářely oba týmy, ale góly stříleli pouze fotbalisté Unionu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí držel brankář Stuchl, hned dvakrát mířil do černého Seidl

Union v letošní sezóně zatím podává velmi nevyrovnané výkony. Naopak nováček z Druztové vytěžil z každého z jedenácti odehraných zápasů alespoň bod. Do utkání tak hosté vstupovali v pozici lídra tabulky a favorita.

 

Domácí se ale soupeře od začátku nezalekli a vsadili na aktivní, kombinační fotbal. To Druztová podnikala nebezpečné protiútoky a gólové šance tak byly k vidění na obou stranách. Střelecky se však prosazovali pouze fotbalisté Unionu. Už v 15. minutě se ujali vedení. Pavel Šimana našel krásnou přihrávkou ve vápně Jindru, který míč vrátil pod sebe na Martina Seidla a ten zamířil přesně. Stejný hráč se pak prosadil také ve 39. minutě, kdy si obhodil obránce, dostal se do výhodné pozice a krásnou ranou, která se ještě odrazila o zadní tyč, zvýšil na 2:0. Naopak hráči Druztové hned několikrát ztroskotali na výborně chytajícím Václavovi Stuchlovi v domácí bráně.

Union po přestávce dominoval, Druztová musela skousnout debakl

Hosté jistě chtěli co nejdřív po přestávce snížit, ale hned ve 47. minutě dostaly jejich plány těžkou trhlinu. Martin Hořánek si totiž hezky narazil míč se Seidlem a bylo to 3:0. Od té chvíle již domácí přebrali otěže zápasu pevně do svých rukou a Druztovou už k ničemu nepustili. Naopak, hráli s chutí a ještě výsledek navýšili. V 68. minutě přistrčil Hořánek míč ve vápně Janu Jindrovi a ten sám před gólmanem nezaváhal. O chvíli později pak právě Jindra přesně odcentroval a Petr Šimana neměl z makého vápna problém poslat balón do sítě. Výsledkem 5:0 už zápas i skončil.

 

Druztová tak poprvé v sezóně nebodovala a hned z toho byl nečekaný debakl, který hosty odsunul v tabulce na druhé místo za Slovan. To Unionu se tentokrát utkání vydařilo skvěle.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Petr Starý (asistent trenéra): „Od začátku se hrál kvalitní a vyrovnaný zápas. Snažili jsme se hrát, ale pouštěli soupeře do brejků, a kdyby to bylo po poločase 0:4, asi bychom se nedivili. Gólman Stuchl nás ale několikrát skvěle podržel, my naopak své šance proměnili. Ve druhém poločase, po třetím gólu, jsme už byli lepší a výsledek si v pohodě pohlídali. Konečné skóre je pro Druztovou kruté, ale naše výhra byla zasloužená.“




Sestavy


TJ Union Plzeň
V. Stuchl [-] - Z. Chmelík [-] (46. M. Vinický [-] ) , K. Knaf [-] , P. Šimana [-] , A. Hořánek [-] (60. L. Dirga [-] ) - P. Kutný [-] , M. Hořánek [-] , J. Jindra [-] , P. Šimana [-] - M. Seidl [-] , D. Kalaš [-] (55. M. Horn [-] )

TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] (46. L. Paďour [-] ) - P. Fischer [-] (88. J. Hauptmann [-] ) , M. Hakr [-] , J. Zeman [-] , L. Denk [-] (56. T. Roubal [-] ) , V. Němeček [-] (55. J. Mašek [-] ) , J. Šlauf [-] , T. Linda [-] , P. Jirka [-] , J. Folk [-] , P. Ježek [-]

ŽK: 51. P. Fischer , 80. M. Hakr .
Hráči zápasu: V. Stuchl , M. Seidl .
Počet diváků: 37. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - KUČERA Luboš (N), NAVARA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.