K. Knaf 51.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelecké trápení Slovanu pokračuje, lídr tabulky poprvé v sezóně nebodoval!


Branky


51. K. Knaf
0

Plzeňský Union je prvním týmem, který v této sezóně uhrál proti vedoucímu Slovanu plný počet bodů. Hosté sice měli většinu zápasu územní převahu, ale střelecky se už podruhé v řadě nedokázali prosadit. Unionu tak stačil na výhru zásah kapitána Knafa z 51. minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Slovanu v první půli byla jen platonická

Domácí nastoupili do utkání bez sedmi hráčů základního kádru a do akce tak musela i řada fotbalistů z Béčka. I proto Union vsadil na hru ze zajištěné obrany a vyčkával na brejky. Většinou se tak hrálo na domácí obranné polovině, ovšem Slovan nadějné situace často přehrával. V dobrých střeleckých pozicích se hosté ještě snažili hledat spoluhráče, a když už zakončili, tak byl na svém místě brankář Stuchl. A jelikož ani domácí nedotáhli své protiútoky do úspěšného konce, odcházelo se do šaten za bezgólového stavu.

O výhře Unionu rozhodl obránce Knaf

Do druhého poločasu vstoupili domácí výborně. Už v 51. minutě se předvedl jako správný kapitán Karel Knaf. Ten z pozice stopera rozehrál míč do křídla na Vinického, poté si sám naběhl za obranu, jeho spoluhráč mu balón vrátil a Knaf z úhlu prostřelil gólmana Feiferlíka. Slovan se poté znovu nadechl k náporu, ale stejně jako v prvním poločase bylo znát, že si hosté v koncovce nevěří. Opět tak přicházely ještě zbytečné přihrávky, případně nepřesné střely a nevyužité závary, při nichž domácí měli i potřebnou dávku štěstí. A jelikož byl v případě potřeby na svém místě také dobře chytající Václav Stuchl, vydrželo skóre 1:0 až do závěrečného hvizdu.

 

Slovan tak vůbec poprvé v sezóně odešel z utkání bez jediného bodu. To Union slaví hodně cenné vítězství, které tento tým posunulo zase do klidnější části tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Petr Starý (trenér): „Opět jsme řešili velké problémy se složením sestavy, z různých důvodů nám chybělo sedm stabilních hráčů základu a další ze širšího kádru, takže polovinu týmu tvořili hráči béčka. Hosté byli po většinu zápasu o něco lepší, ale bezzubí v koncovce, nám pomohla velká bojovnost a občas i štěstí. Hodně cenné vítězství, hlavně díky tomu, jak jsme k němu došli.“

SK SLOVAN Plzeň 1910
Josef Kraft (vedoucí mužstva): „O stejném problému se bavíme už tři neděle. Nejsme schopni dát gól ze hry. V prvním poločase jsme měli 4-5 šancí, gól jsme nedali, oni měli dvě šance a jednu proměnili. Neprosazují se nám útočníci, netrefíme z penalty prázdnou bránu. Přijde mi, že si v koncovce naši hráči ani nevěří. Nedovolí si jeden na jednoho, je to bez střelby. Z ideální pozice ve středu hřiště ještě nahráváme do strany. Nedáme šance a pak už hrajeme v křeči. Kluci sice chtějí hrát, ale prostě to nejde.“



Sestavy


TJ Union Plzeň
V. Stuchl [-] - Z. Chmelík [-] , K. Knaf [-] , P. Chudý [-] , L. Londa [-] (73. M. Čopan [-] ) - P. Kutný [-] , D. Chlumecký [-] (20. M. Haase [-] ) , P. Šimana [-] , A. Hořánek [-] , M. Vinický [-] - M. Seidl [-] (88. M. Prcín [-] )

SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - J. Reischig [-] , M. Sartorius [-] , P. Bouřil [-] (59. M. Koranda [-] ) , M. Vričan [-] , L. Mareška [-] , D. Šenigl [-] (78. A. Radvanovský [-] ) , M. Cigler [-] (70. M. Braun [-] ) , J. Nosek [-] , M. Makkai [-] , M. Janoušek [-]

ŽK: 24. M. Haase , 54. K. Knaf , 69. M. Seidl - 73. M. Janoušek .
Hráči zápasu: V. Stuchl , K. Knaf .
Počet diváků: 18. Rozhodčí: Švantner František - KUČERA Luboš (N), VOLF Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.