0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Druhá Druztová se proti Dýšině střelecky neprosadila, padla na penalty


Branky


0

Fotbalisté Druztové nedokázali v duelu Dýšinou potvrdit roli favorita. Za 90 minut nebyli schopni skórovat a nakonec prohráli na penalty. Nováček soutěže se i tak udržel v tabulce na druhém místě, Dášina si připsala veledůležití dva body v boji o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl jen platonický tlak Druztové

Druhý celek tabulky z Druztové přivítal Dýšinu a do utkání tak vstupoval v roli papírového favorita. Domácí se však proti dobře bránícímu soupeři těžko prosazovali. V prvním poločase si sice vypracovali pár náznaků a závarů, ovšem o vyložených šancích se hovořit nedalo. Nebylo tedy divu, že osmdesátka diváků v prvním dějství gólový zápis neviděla.

Domácí se marně snažili prosadit i po přestávce

Také po změně stran se potvrdilo, že Druztové vyhovují více zápasy proti celkům z horní části tabulky, které se snaží tvořit hru. Domácí tak sice měli trvalou územní převahu, ale finální fáze jejich snaze scházela. Hosté podnikali především rychlé protiútoky, které obrana Sokola několikrát zastavovala jen za cenu žluté karty. V řádné hrací době tak gól nepadl, s čímž byli spokojeni zejména hosté z Dýšiny.

Penaltový rozstřel pro Dýšinu

Penaltová loterie se už více vydařila hostujícím hráčům. Ti neproměnili jedinou desítku, zatímco domácí celek se mýlil hned dvakrát. Dýšina se tak v tabulce dostala na devět bodů. Aktuálně je jedenáctá, ale nutno dodat, že stejným bodovým součtem disponuje i poslední Chrást. To Druztová zůstala druhá, ale její ztráta na vedoucí Slovanobodík narostla.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Druztová
František Rusňák (trenér): „Ofenzivní část se nám tentokrát vůbec nevydařila. Ani střídající hráči nebyli schopni ohrozit bránu soupeře, který byl s bezgólovým stavem asi spokojen. Takže to dospělo až do penaltového rozstřelu, kde nám selhali střelci. Dýšina dobře bránila a naši kluci se asi špatně připravili. Nikomu z ofenzivních hráčů se nedařilo. Byly tam nějaké náznaky, ale vyloženou šanci jsme si za celý zápas snad nevytvořili. Pochválil bych alespoň obranu a brankáře, díky čemuž jsme alespoň udrželi čisté konto. Tyhle zápasy bývají ošidné, často je po ojedinělém kontru ještě prohrajete.“




Sestavy


TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - P. Fischer [-] , M. Hakr [-] , P. Ženíšek [-] , J. Zeman [-] , J. Mašek [-] , J. Šlauf [-] , T. Linda [-] , P. Jirka [-] , J. Folk [-] , P. Ježek [-]

FK Dýšina
J. Fiala [-] - J. Mužík [-] , P. Kolář [-] , J. Soroka [-] - V. Totzauer [-] , J. Špánek [-] - J. Pěč [-] , V. Šedivec [-] , J. Chaloupka [-] , K. Soukup [-] , V. Nový [-]

ŽK: 44. J. Zeman , 54. P. Jirka , 58. T. Linda , 68. J. Šlauf - 70. J. Fiala .
Hráči zápasu: P. Purkar , P. Fischer - J. Fiala .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Schingler Milan - ADAMČÍK Miroslav, ŠVANTNER František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.