Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 14:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapid naděloval ve Vochově, Janoch se trefil hned čtyřikrát


Branky


0

Fotbalisté rezervy plzeňského Rapidu potvrdili ve Vochově příslušnost k širší špičce městského přeboru. Domácí tým totiž deklasovali 6:0. Na jednoznačném výsledku se podílel hned čtyřmi góly Tomáš Janoch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Janoch načal své galapředstavení

Hosté nenechali od začátku nikoho na pochybách, kdo bude v utkání vládnout. Už v 6. minutě tak otevřel skóre Tomáš Janoch. Vochovští mohli doufat v dobrý výsledek do 33. minuty, kdy se trefil opět Tomáš Janoch. Ještě do přestávky pak zvýšil na 3:0 pro Rapid Max Sahaj.

I ve druhé půli hosté skórovali třikrát

Také po přestávce hrál Rapid s velkou chutí a navíc i proměňoval šance. Utkání se tak pro Vochov postupně zvrhlo ve zlý sen. V 55. minutě završil hattrick Tomáš Janoch a pátý gól do sítě odevzdaných domácích přidal Martin Šimandl. Poslední slovo v utkání si ale stylově vzal Tomáš Janoch, jenž poslal do sítě soupeře i čtvrtý pozdrav.

 

Rapid B zůstává po vysoké výhře v tabulce čtvrtý a drží se v kontaktu s vedoucím triem. Vochov je ve vyrovnaném středu devátý, když disponuje nejhorším skóre ze čtveřice mužstev, které nasbíraly devět bodů.



Sestavy


SK Vochov 1930
J. Dvořák [-] - M. Ausberger [-] , A. Paum [-] (73. P. Tlustý [-] ) - M. Klement [-] - D. Vozian [-] , H. Akopjan [-] , P. Kuchař [-] (62. M. Šulaj [-] ) , P. Kříž [-] , A. Boguševschi [-] , E. Strejček [-] , K. Bárta [-]

SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] - D. Tarhaj [-] , J. Holík [-] (57. R. Pour [-] ) , T. Janoch [-] , M. Šimandl [-] , M. Sahaj [-] , P. Filipčík [-] , J. Hlaváč [-] (76. K. Veber [-] ) , P. Kovářík [-] (71. O. Hodan [-] ) , M. Peroutka [-] , L. Hajšman [-]

ŽK: 18. D. Tarhaj .
Hráči zápasu: T. Janoch .
Počet diváků: 19. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - MIČAN Jan, VOTRUBA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.