T. Roubal 44.
J. Zeman 50.
J. Šlauf 60. (p.)
D. Roubal 88.
4:1
(1:0)
80. P. Hucl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druztová se s předposlední Zručí trápila téměř poločas, její výhru orámovaly trefy bratranců Roubalových


Branky


44. T. Roubal , 50. J. Zeman , 60. J. Šlauf (p.) , 88. D. Roubal - 80. P. Hucl
0

Ve 4. kole plzeňského městského přeboru přivítala dosud stoprocentní Druztová rezervu Zruče, která naopak ještě nebodovala. Hosté favorita drželi v napětí téměř celý poločas, ovšem gól do šatny v podání Tomáše Roubala Sokol uklidnil a druhá půle už jednoznačně patřila domácím, kteří nakonec slavili výhru 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobře hrající Zruč nalomil gól do šatny

Hosté začali zápas velmi dobře a velkou část prvního dějství byli lepším týmem. Hráči Sokola však jejich úvodní nápor dokázali přestát i díky zákrokům zkušeného brankáře Purkara, který měl také dobře postavené tyče, a postupně se také dostali do hry. V závěru poločasu, konkrétně v jeho předposlední minutě, navíc poprvé udeřili. Jiří Zeman poslal ze strany do šestnáctky ostrý centr, který Tomáš Roubal nekompromisně zatloukl do sítě. Do šaten se tak odcházelo za stavu 1:0 pro Druztovou.

Druztová po přestávce trestala z brejků

Sokoly vedoucí gól uklidnil a navíc jim pomohlo, že Zruč musela po přestávce více otevřít hru. Domácí tak podnikali nebezpečné brejky, ze kterých vytěžili i uklidňující zásahy. V 50. minutě se ocitl na konci jednoho z nich Jiří Zeman, a když o deset minut později zvýšil z penalty nařízené za faul Hucla na 3:0 Jan Šlauf, bylo o vítězi prakticky rozhodnuto. V 80. minutě sice korigoval skóre utkání penaltový hříšník Petr Hucl, ovšem krátce před koncem duelu zúročil další kontr Druztové druhý z bratranců Roubalových, Daniel Roubal - 4:1. Hosty od ještě většího přídělu uchránil gólman Berger, jenž zastavil další příležitosti druhého týmu tabulky.

 

Druztová tak zůstává i po čtyřech zápasech stoprocentní a za vedoucím plzeňským Smíchovem zaostává o jediný vstřelený gól. To Zruč B je nadále bez bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Druztová
František Rusňák (trenér): „Na začátku jsme přežili úvodní nápor Zruče a v závěru poločasu se nám naštěstí podařilo dát gól do šatny. Ve druhém poločase to více otevřeli a my měli spoustu šancí z brejků, ze kterých se nám podařilo i vstřelit další góly. Na naší straně bych pochválil Jiřího Folka a Jana Šlaufa.“




Sestavy


TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - T. Roubal [-] (60. D. Roubal [-] ) , M. Hakr [-] , P. Fischer [-] , J. Zeman [-] (54. J. Mašek [-] ) , V. Němeček [-] (73. F. Mašek [-] ) , J. Šlauf [-] (80. J. Hauptmann [-] ) , P. Jirka [-] , M. Beránek [-] (18. L. Denk [-] ) , J. Folk [-] , P. Ježek [-]

TJ Zruč B
J. Berger [-] - P. Hucl [-] , M. Trnka [-] , J. Přibyl [-] (60. K. Trnka [-] ) , P. Musil [-] , P. Schwarz [-] (31. J. Mastný [-] ) , J. Trnka [-] , M. Blecha [-] , M. Klail [-] , J. Trnka [-] (46. T. Pokladník [-] ) , V. Mařík [-]

ŽK: 87. L. Denk - 24. V. Mařík , 60. P. Hucl , 89. M. Blecha .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Švantner František - NAVARA Jaroslav (N), CHLÁDEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.