Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 16:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Rapidu zaskočila nekompletní Union pěti góly


Branky


0

Menší překvapení se urodilo v utkání plzeňského městského přeboru mezi Unionem a béčkem Rapidu. Hosté totiž duel na půdě dosud dobře hrajícího soupeře jasně ovládli a domů si odvezli výhru 5:2. Rapid za třemi body vykročil už v první půli, v níž si vypracoval dvougólový náskok. Vzepjetí domácích po přestávce, které vyvrcholilo kontaktním gólem, pak hostující fotbalisté rychle utnuli dalšími třemi trefami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rapid od začátku diktoval tempo zápasu

Domácí do utkání nastoupili bez několika hráčů základní sestavy a tak jim museli vypomoci i fotbalisté z B-týmu. Od začátku se tak hrálo pod taktovkou Rapidu, který si vytvořil tlak i šance. Do zaslouženého vedení hosty posunul ve 21. minutě Tomáš Janoch, který se navíc do přestávky prosadil ještě jednou. Union tak prohrával s Rapidem B 0:2.

Kalaš vrátil Unionu naději, tu hosté smetli třemi góly

Hráči Unionu se po přestávce zlepšili a v 65. minutě se dokonce dočkali kontaktní trefy. David Kalaš po přihrávce Adama Hořánka sice netrefil míč, čímž ale zmátl gólmana i dobíhajícího stopera a následně už zakončoval do prázdné brány. Hostující tým však větší drama nepřipustil. V 70. minutě vrátil Rapidu klid na kopačky Petr Kovařík a poté ještě v rozmezí pěti minut dvakrát rozvlnil síť za brankářem Stuchlem mladý Max Sahaj – 1:5. Union už stačil pouze korigovat, po akci Kutného po levé straně střílel přesně Adam Hořánek.

 

Rezerva Rapidu tak vyhrála druhé utkání v sezóně a v tabulce se posunula na páté místo o skóre právě před Union.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Petr Starý (vedoucí mužstva): „Zápas se nám vůbec nepovedl. Několik hráčů chybělo, další nebyli úplně ve formě, takže muselo pomoct několik kluků z béčka. A výkon bohužel nebyl ideální, Rapid nás od začátku zatlačil a zaslouženě se dostal do vedení. Po přestávce jsme se trochu zlepšili, ale když už se nám povedlo dát gól a trochu to zdramatizovat, soupeř zase rychle odpověděl. Na body jsme tentokrát neměli.“




Sestavy


TJ Union Plzeň
V. Stuchl [-] - K. Knaf [-] , T. Rojík [-] , Z. Chmelík [-] , D. Kalaš [-] (78. O. Jakoubek [-] ) - J. Jindra [-] , A. Hořánek [-] , P. Kutný [-] , P. Šimana [-] , M. Hořánek [-] (46. M. Vinický [-] ) - M. Čopan [-] (31. K. Kotrč [-] )

SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] - M. Sahaj [-] , D. Polívka [-] , L. Holý [-] , J. Holík [-] (75. D. Kroužel [-] ) , R. Pour [-] , T. Janoch [-] , J. Hlaváč [-] , P. Kovářík [-] , M. Peroutka [-] , V. Kosmata [-]

ŽK: 84. P. Kutný - 72. J. Holík , 84. D. Polívka .
Počet diváků: 51. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - MIČAN Jan, ŠNAJDR David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.