Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelecký koncert hostů v 2. poločase


Branky


0

Report přináší web hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pro další body do tabulky si fotbalisté Sokola D. Lutyně jeli na hřiště nováčka 1.B třídy Baníku OKD Doubrava v roli favorita. Hosté nastoupili opět v pozměněné sestavě a na výkonu to bylo víc, než  znatelné. Průběh 1. poločasu byl oboustranně neurovnaný. Hosté se přizpůsobili hře domácích namísto toho, aby nováčka přehrávali. Svou roli sehral i kluzký, hlavně pak značně nerovný terén, který pro předváděný styl hry více vyhovoval domácím. V poslední dvaceminutovce hosté přece jen více zvýšili své úsilí. vytvořili si tlak a výsledkem byla dosažená branka po chybě domácího brankáře, který neudržel míč. Vedení hosté i přes další šance nenavýšili a tak za stavu  1:0 pro ně, šly obě družstva do kabin.

 

Do druhého poločasu hosté nuceněně museli střídat, když pro krvavém zranění na hlavě musel odstoupit dobře hrající Vaněčko. A od začátku 2. poločasu hostě začali převádět fotbal, na který si fandové Sokola D. Lutyně  v podzimní části zvykli. Zpřesnili hru, přihrávky nacházely adresáta, zlepšili pohyb. Nováčka soutěže  k ničemu nepustili a vytvářeli si šance,  jež volaly po gólu. Ten vsítil na začátku 2. poločasu po pěkné křídelní akci střídající Bielan. Domácí neustáli pokračující tlak hostí, dopustil se faulu na unikajícího hráče hostí a výsledkem byla červená karta. Hosté bleskově přesilovku využili a během 2 minut navýšili stav utkání na 4:0. O výsledku utkání bylo v podstatě rozhodnuté, to se dohrávalo v režii hráčů Sokola D. Lutyně. Nechali domácí ve středu pole hrát, do šance je však nepustili.  Hosté si do konce utkání vytvořili ještě spoustu dalších možností ke skorování, když pronikali do otevřené obrany. Vstřelili však již jen dvě branky a upravili stav na konečných 6:0.  

 

zdroj: http://tjsokoldolnilutyne.sklub.cz



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dolní Lutyně
klubový web: ​Hosté sice dosáhli jednoznačného vítězství, k tomu však zčásti napomohli domácí. Chyba brankáře, vyloučení jejich obránce v druhém poločase a i nováčkovská nervozita. Domácí si za celý zápas nevypracovali vyloženou příležitost a byli na štíru se střelbou. V průběhu celého utkání vyslali na branku hostí 1 nebezpečnou střelu za již rozhodnutého stavu. ​Hráči Sokola D. Lutyně si pochvalu za první půlhodinu absolutně nezaslouží. Nováčka soutěže v žádné z herních činností nijak nepřevýšovali. A když si už vypracovali nějakou šanci, chyběla finální přihrávka, případně přesné zakončení. Konec prvního poločasu a zejména druhý poločas, to už bylo zcela jiné kafe. Tady se už naplno projevila zkušenost a kvalita hračského kádru.



Sestavy


Baník OKD Doubrava
M. Boček [-] - L. Hudeček [-] , J. Kuznik [-] , J. Kleiner [-] , T. Široký [-] , P. Entner [-] (70. L. Olah [-] ) , T. Hrčkulák [-] , P. Bambuch [-] (59. R. Hogh [-] ) , K. Antal [-] , M. Kučera [-] , M. Fober [-]

TJ Sokol Dolní Lutyně
I. Šajer [-] - J. Vanečko [-] (46. T. Bielan [-] ) , L. Šimek [-] , R. Jantoš [-] - T. Havlásek [-] (73. P. Porebski [-] ) , M. Fismol [-] , J. Aksteiner [-] (80. M. Macháček [-] ) , R. Kroček [-] - J. Cinik [-] , P. Twrdý [-] , I. Stuš [-]

ŽK: 43. T. Široký - 33. J. Aksteiner , 59. I. Stuš , 68. T. Bielan . ČK: 56. M. Kučera .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MACHALA Petr - FARNIK Lukáš, BIJEČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.