Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí využili přesilovku a porazili Stařeč


Branky


0

Kapitán Stařeče Kaňka byl vyloučen ve 40. minutě a toho využila domácí Polná, když třemi brankami rozhodla ve druhé půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil plichtou

Na hřiště rezervy Slavoje Polná dorazil tým ze Starče. Oba týmy hrály o první body v soutěži. Polná nezvládla duel v Rokytnici nad Rokytnou a svěřenci trenéra Prokopa doma nestačili na Radešínskou Svratku. Hosté se museli obejít bez bratrů Marka a Michala Vodičků.

 

Domácí začali tlakem a ten vedl k první brance, kterou vstřelil ve 13. minutě Dominik Procházka – 1:0. Chvíli na to inkasoval první žlutou kartu za podražení soupeře hostující Miroslav Kaňka, což se pro další vývoj zápasu ukázalo jako určující. Stařečtí dokázali vyrovnat v 25. minutě, to se z pokutového kopu nemýlil Jan Rambousek – 1:1. Hosté by s bodem do kabin byli spokojeni, ale to by kapitán Kaňka nemohl 40. minutě obdržet od rozhodčího Marka Havlína druhou žlutou kartu, čímž svůj tým výrazně oslabil.

Polná využila přesilovku

Domácí využili přesilovku hned v úvodu druhého poločasu, když se v 51. minutě prosadil Zdeněk Smutný – 2:1. Střelecky disponovaný Smutný navýšil vedení svého týmu na 3:1 v 69. minutě a prosadil se již počtvrté během prvních dvou zápasů. Když už se zdálo, že zápas domácí v pohodě dohrají, tak v 84. minutě překonal Svatopluka Rycheckého v domácí bráně Jakub Zejda a zadělal na drama. To však domácí odmítli, protože hned v následující minutě využil nekoncentrovanosti hostů střídající Michal Beránek a dal výsledku konečnou podobu – 4:2.

 

Polná B si tak připsala první body v sezóně a v příštím kole přivítá Radešínskou Svratku. Stařečtí prohráli i druhý zápas a o své první body po postupu z okresního přeboru zkusí vybojovat v příštím kole s Hartvíkovicemi.



Sestavy


Slavoj Polná B
S. Rychtecký [-] - V. Jelínek [-] (86. M. Šorf [-] ) , Z. Smutný [-] (77. L. Čaloud [-] ) , D. Procházka [-] , J. Korber [-] , M. Pecina [-] , D. Mühlfeit [-] (64. M. Beránek [-] ) , O. Skryja [-] , D. Kratochvíl [-] , D. Jaroš [-] , F. Gondek [-]

TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - R. Ježek [-] (18. R. Linhart [-] ) , V. Smejkal [-] , J. Zejda [-] , M. Bříza [-] (71. S. Jahoda [-] ) , D. Tomek [-] (77. J. Šabata [-] ) , L. Lauš [-] , M. Kaňka [-] , M. Linhart [-] , J. Rambousek [-] , M. Pysk [-]

ŽK: 55. M. Pecina - 15. M. Kaňka , 32. M. Pysk , 85. M. Linhart . ČK: 40. M. Kaňka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HAVLÍN Martin - NIEDERLE Zdeněk, ŠKORPÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.