M. Votoupal 15. (p.)
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Vrchoviny otočila zápas v Budišově


Branky


0

Domácí mužstvo se dostalo do vedení zásluhou Votoupala, Sodomka s Blažíčkem však otočili skóre ve prospěch SFK. Výsledkem 1:2 zápas také skončil, i když Budišov nebyl od vyrovnání daleko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali dobře a pětadvacet minut na hřišti dominovali. Skóre brzy otevřel z penalty Votoupal. Budišov měl další tři tutovky, které ale neproměnil. Hosté vyrovnali po standardní situaci, kdy míč propadl celou obranou až k Sodomkovi. Ke konci poločasu byla hra vyrovnaná.

 

Hostitelé do druhého dějství vstoupili špatně. Vrchovina hrozila z dlouhých nákopů a po jednom z nich se na zadní tyči prosadil Blažíček, který přízemní střelou dokonal obrat. Domácí se snažili vyrovnat, ale moc se jim to nedařilo. Přesto měli pět minut před koncem stoprocentní šanci, když Jan Sedláček trefil hlavou z výhodné pozice jen brankáře Andrýska.

 

Zdroj: https://www.sfkvrchovina.com



Sestavy


FC Budišov - Nárameč
L. Trnka [-] - J. Kozuň [-] (70. D. Čech [-] ) , O. Mucha [-] , L. Horký [-] , J. Pažourek [-] , Z. Dvořák [-] , R. Hrádek [-] , M. Molnár [-] , M. Sedláček [-] , L. Štveráček [-] (70. J. Sedláček [-] ) , M. Votoupal [-]

SFK Nové Město na Moravě B
J. Andrýsek [-] - D. Bača [-] , P. Duda [-] , J. Mrkos [-] , O. Poul [-] - L. Slavíček [-] , Z. Josífek [-] (68. V. Dobrovolný [-] ) , P. Blažíček [-] , L. Polnický [-] - D. Ondra [-] (56. L. Buřval [-] ) , P. Sodomka [-] (89. F. Němeček [-] ) -

ŽK: 8. M. Votoupal , 89. L. Horký - 5. P. Sodomka , 54. J. Mrkos , 79. P. Blažíček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BÍLEK Zdeněk - INVALD Lukáš, FRYČ Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.