Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 17:00

16.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr soutěže si bez problémů poradil s Křemží


16

Dolní Dvořiště přivítalo Křemži, které mělo co vracet. Podzimní duel těchto soupeřů skončil totiž výhrou domácí Křemže v poměru 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl několik šancí

Odvetný duel začal mohutným tlakem domácího celku, který držel v úvodních minutách míč na kopačkách a vytvořil si i několik šancí, ale bez úspěchu. A bez úspěchu zůstala i dlouhá série rohových kopů. Brankou neskončil ani trestný kop Krenauera, který vychytal Končok. Na druhé straně pak měl obdobnou šanci Kaprál, ale jeho pokus vyrazil Josefík nohou.

 

Po půl hodině hry už se ale skóre měnilo. Krenauer centroval z trestného kopu, míč si našel Stanislav Přívratský a domácí vedli 1:0. Hosté se pak snažili o srovnání, kdy hrozili zejména z dlouhých nakopávaných balónů, ale první dějství prohráli.

Přívratský vstřelil svůj jednadvacátý gól v sezóně

Druhá půle začala velkým tlakem hostující Křemže, která se snažila o vyrovnání, to však nepřicházelo možná i proto, že hosté vsázeli na dlouhé nákopávané balóny.

 

Ve druhém poločase padly dvě branky. Ta první v pětapadesáté minutě, kdy se opět prosadil kanonýr celé soutěže Stanislav Přívratský, jenž využil vyhraného souboje Kotlára s hostujícím obráncem, dostal od svého spoluhráče balón a tváří v tvář Končokovi se nemýlil. Na střelu k tyči neměl křemežský brankář žádný nárok a tato branka také ukončila tlak hostujícího celku – 2:0. Druhou branku ve druhé půli pak vstřelil Patrik Hošek v 78. minutě, když přehodil vyběhnuvšího Končoka a uzavřel skóre na 3:0.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Jan Krenauer, hráč: Dnešní zápas byl celkem dost náročný, bylo strašný dusno a mě osobně se celkem blbě dýchalo, po chvilce jsem byl zavařen. V prvním poločase bych řekl, že jsme byli lepší, měli dost šancí, klidně se mohlo odcházet do šatny za stavu 4:2 pro nás. Ještě že Pavel opět pochytil dvě jejich tutovky. Druhý poločas na nás celkem vlétli, měli velký tlak, naštěstí se kolem 55. minuty trefil Standa a dostal větší klid na naše kopačky. Poté to bylo oboustranné dobývání soupeřovi šestnáctky. Myslím si, že kdyby jejich stoper místo dlouhých nakopávaných balónů hrál po zemi, byli by daleko nebezpečnější týmem. Mají dost tahových a rychlých hráčů.




Sestavy


FK Dolní Dvořiště
P. Josefík [-] - J. Kubík [-] , T. Zeman [-] , S. Přívratský [-] , M. Vančura [-] , V. Kotlár [-] , L. Doucha [-] , M. Hajdák [-] , J. Krenauer [-] , L. Plosz [-] , O. Kouba [-]

Sokol Křemže
M. Končok [-] , J. Friš [-] , P. Klimeš [-] , J. Svěchota [-] , R. Kaprál [-] , J. Fučík [-] , P. Rienessl [-] , P. Snížek [-] , M. Novotný [-] , L. Herda [-] , J. Troup [-]

ŽK: 83. P. Varhol - 22. P. Kouba , 33. M. Novotný .
Hráči zápasu: S. Přívratský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Holub Jaroslav - BANDÍK Matěj (N), VORÁČEK Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Zbyněk Rýpar

Expert: Radek Bauer
Tip experta: výhra domácích

I když hosté budou trápit, Dvořiště v klidu vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kdo tipuje výhru hostů,tak se bohužel asi špatně vyspal. Kluci ke roznesou na kopytech. :-) a k tomu ještě Standa vymění strelnej prach v kopačkách a začne mu to tam zas padat.

Tip: výhra hostů