1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

10.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Křemži létaly pěsti! Koritar vystřelil Smrčině tři body v devadesáté minutě


Branky


1

KŘEMŽE – Opatrný zápas se změnil v hromadnou potyčku na konci utkání. V utkání mimo jiné neproměnil Kaprál penaltu a o vítězství Smrčiny rozhodl v 90. minutě Koritar.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný úvod utkání...

Utkání začalo opatrně z obou stran. Hrálo se sice nahoru, dolů, ale bez zakončení. Sudí Adamovič nechal hru plynout a netrestal ani viditelné fauly. Domácí byli do pětatřicáté minuty o trochu lepší, měli i nějaké šance, ale neuspěli. Kdo uspěl byla Smrčina. V pětatřicáté minutě přišla střela na Treteru, který ji jen vyrazil k nohám Jana Boháče, který nikým nehlídán dorazil do prázdné brány a otevřel tak skóre – 0:1. Podle slov domácího Jakuba Troupa si už žádný z týmů šanci nevytvořil a hrálo se pouze na fauly, které rozhodčí neviděl.

...se změnil v hromadnou potyčku na konci zápasu

Do druhé půle naskočili domácí s větším sebevědomím a vytvořili si tlak, který zužitkovali po hodině hry. Po centru z rohového kopu se ve vápně nejrychleji zorientoval Patrik Rienessl a bylo srovnáno 1:1. Hra se čím dál, tím více přiostřovala a rozhodčího píšťalka zůstávala stále němá, o kartách ani nemluvě. V pětasedmdesáté minutě mohli jít domácí dokonce do vedení, když byl ve vápně nesmyslně podražen Kaprál. Sám postižený si míč postavil na penaltový puntík, ale trefil pouze tyč. V samotném závěru, konkrétně v 90. minutě, rozhodčí odpískal nedovolený zákrok před vápnem Křemže. Tretera střelu z přímého kopu vyrazil před sebe, k míči se nejrychleji dostal Jan Koritar a vystřelil Smrčině tři body – 1:2. Poté se strhla na hřišti mela, kterou zapříčil sudí Adamovič svými nepřesnými rozhodnutími po celý zápas. Fauly, urážky a nebezpečné zákroky se sečetly a několik hráčů si šlo po krku. Rozhodčí rozdal šest žlutých karet a dvě červené, které si zasloužili domácí Brabec s hostujícím Oškrdou. Tito dva fotbalisté si totiž spletli sport a předvedli divákům něco málo ze svého boxerského umění. Vyhrocenou situaci se povedlo rozhodčímu nakonec usměrnit, a kromě pár odřenin a pohmožděnin se nikomu nic nestalo.



Ohlasy k zápasu


Sokol Křemže
Jakub Troup, hráč Sokol Křemže: Toto utkání bylo bojovné pro oba týmy, ale bohužel rozhodčí toto utkání nezvládl. Fauly měl pískat od začátku a také ihned udělovat karty a ne to nechat dojít až do frustrace hráčů. Body jsme chtěli, ale bez gólů vyhrávat nemůžeme.




Sestavy


Sokol Křemže
J. Tretera [-] - J. Friš [-] , T. Matějka [-] , D. Čížek [-] , R. Kaprál [-] , V. Novák [-] , P. Rienessl [-] , J. Troup [-] , A. Severa [-] , M. Novotný [-] , S. Brabec [-]

TJ Smrčina Horní Planá
M. Truhlář [-] - J. Boháč [-] , T. Kordík [-] , J. Oškrda [-] , M. Truhlář [-] , T. Klik [-] , P. Trančík [-] , A. Kvasnička [-] , R. Bauer [-] , J. Koritar [-] , T. Komžák [-]

ŽK: 85. A. Severa , 85. S. Brabec , 90. T. Matějka , 90. R. Linha , 90. M. Novotný - 90. J. Koritar . ČK: 90. S. Brabec - 90. J. Oškrda .
Hráči zápasu: D. Čížek - J. Koritar .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Adamovič Jiří - STRÁSKÝ Jiří (N), BAJČÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
26. 10. 2017 15:14
Křemže čtyřikrát za sebou nevyhrála a myslím si, že tentokrát se jí to povede.