Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:30

4.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou neporažených celků musely rozhodnout až pokutové kopy


0

Oba týmy před utkáním měly plný počet bodů, a tak se dalo očekávat, že vzájemný souboj bude hodně napínavý, a také že byl!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě penalty během pár minut

Domácí mohli otevřít skóre hned z kraje utkání, ale Hošek svou šanci neproměnil. Další velkou šanci měli domácí ve 26. minutě, kdy rozhodčí Brt nařídil po střetu Baláže s Krenauerem pokutový kop. Míče se ujal Tomáš Růžička a otevřel skóre šlágru kola – 1:0. Krátce poté se kopala penalta i na druhé straně, když byl ve vápně faulován Andrej Didkivský. Míč si postavil Kolaj, ale domácí brankář Josefík jeho pokus chytil.

 

Hosté ale nezoufali příliš dlouho, protože v devětadvacáté minutě vyrovnal Petr Najbrt na 1:1. Domácím mohl vrátit vedení Stanislav Přívratský, který vyzkoušel pozornost gólmana Galka střelou z dálky. Míč ale skončil na břevně.

 

Stanislav Přívratský se ale přeci jen trefil. V posledních vteřinkách prvního poločasu měli domácí výhodu rohového kopu, který zahrával Krenauer. Letící míč našel levačku domácího útočníka, který z voleje poslal Dolní Dvořiště do vedení 2:1.

Maršál vyrovnal devět minut před koncem

Ve druhém poločase se nic velkého nestalo. Domácí drželi míč na kopačkách a hosté z Kájova nakopávali balóny na své útočníky. Brankář Josefík se zaskvěl proti unikajícímu útočníkovi Kájova, který na něj šel sám, ale nepřekonal jej. Poté mohli také skórovat domácí, ale ani Kotlár, ani Zeman na míč nedosáhli.

 

Devět minut před koncem utkání pak přišel trest v podobě vyrovnávací branky. Kolajův dlouhý míč za obranu našel Ondřeje Maršála, jenž přesnou střelou k tyči srovnal na 2:2.

 

Domácí mohli strhnout vítězství na svou stranu v nastaveném čase, ale Přívratský svou stoprocentní šanci neproměnil, když ho vychytal Galko, a tak utkání dospělo k penaltovému rozstřelu.

Maršál neproměnil, Kubík napálil míč pod břevno

V penaltách byli střelci obou týmů stoprocentní až do čtvrté série. V té se netrefil hrdina předchozích minut Maršál, a naopak domácí kapitán Kubík poslal míč nekompromisně pod břevno. Domácí tak brali bonusový bod.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák, trenér FK Dolní Dvořiště: Čekal nás hodně těžký zápas a bod navíc má hodnotu velikou. Dnes to nebylo úplně ono, soupeř nám dělal problémy s dlouhými balóny, kde jsme propadli a v jednom případě z toho byl bohužel vyrovnávací gól. Vedení jsme mohli strhnout na svou stranu v 90.minutě, ale Přívratský šanci nedal. Remíza pro oba spravedlivá a ten bodík navíc je opravdu hodně cenný. Pochvalu si za bojovnost zaslouží všichni a jsem rád, že to tam Standovi padá. My se teď musíme důkladně připravit na výjezd do Kremže, kde nás nečeká nic lehkého.

TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec, trenér TJ Sokol Kájov: Velice běhavý soupeř nás trápil celý zápas. Tlačený dvanáctým hráčem byl stále o gól vepředu a nakonec i v penaltovém rozstřelu byl o gól lepší.



Sestavy


FK Dolní Dvořiště
P. Josefík [-] - S. Přívratský [-] , P. Hošek [-] , F. Sulzer [-] , J. Krenauer [-] , T. Macanovič [-] , L. Plosz [-] , M. Marek [-] , T. Zeman [-] , J. Kubík [-] , M. Vančura [-]

TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - J. Petřík [-] , J. Němec [-] , P. Doubek [-] - J. Čer [-] , J. Haláček [-] , I. Didkivský [-] - D. Čábela [-] , P. Najbrt [-] , L. Kolaj [-] , A. Didkivský [-]

Hráči zápasu: J. Krenauer , S. Přívratský .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.