Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

1.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mykola Kravets čtyřmi góly sestřelil svůj bývalý klub


Branky


0

Malonty přivítaly Přídolí s novou posilou v útoku, která do Malont přišla právě ze Sokolu a svému bývalému celku nenechala nic dlužna. Sestřelila ho totiž čtyřmi góly!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kravets během dvanácti minut završil hattrick

První mistrovský zápas podzimní sezóny začaly lépe Malonty. Už ve 3.minutě po prodloužení hlavou od M. Kravetse, se sám před gólmanem ocitl Beneda, ale gólman hostů včasným vyběhnutím stačil šanci zlikvidovat.

 

V 18.min. rozehrál Mykola Kravets na levé straně trestný kop z dvaceti metrů a pěknou střelou kolem zdi k pravé tyči otevřel skóre - 1:0.

 

Hosté se do první šance dostali až v 25.minutě, když zaútočili po pravém křídle, následovala zpětná přihrávka do velkého vápna, kde nabíhající hráč hostů pálil těsně nad domácí branku.

 

Ve 27.min. poslal dlouhý nákop za obranu hostů D. Svatoň, pro balon si naběhl M. Kravets a lehkým lobem přes vybíhajícího gólmana zvýšil na 2:0.

 

O tři minuty později byl na levé straně faulovaný Preusler, trestný kop rozehrál Faltus, který přesně našel hlavu nabíhajícího M. Kravetse, a ten lehkou tečí k pravé tyči dovršil hattrick - 3:0. To byl také poločasový výsledek.

Přídolí snížilo na rozdíl dvou gólů, Kravets však vstřelil ještě jednu branku

I do druhé půle vstoupili lépe domácí. V 48.min poslal D. Svatoň pěkným pasem za obranu hostů do brejku Faltuse a ten sám před gólmanem nezaváhal a střelou k pravé tyči zvýšil vedení domácích na 4:0.

 

V osmapadesáté minutě střílel z pravé strany křížnou střelou těsně mimo Městecký. Deset minut nato dostal do ulice pěknou příhru od R. Svatoně Beneda, ale jeho pokus gólman hostů vyrazil na roh. Domácí hráči po této šanci docela výrazně polevili, přestali se hýbat a ke slovu se dostali také hosté.

 

V 75.minutě si nešťastně srazil balon do vlastní branky R. Svatoň a hosté tak snížili na 4:1. Pět minut nato hosté po chybě domácích a rychlé protiakci vstřelili druhý gól a už to bylo jen o dva - 4:2. Oba zásahy byli připsány Jaroslavu Steidlovi.

 

Konečné slovo ale měli Malontští, když v 82.min. poslal odražený balon z třiceti metrů z „voleje“ do branky M. Kravets a krásným lobem přehodil gólmana hostů 5:2. A to bylo také vše, co se v zápase událo.

 

Autor: Stanislav Hubený



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Malonty
Stanislav Hubený, vedoucí týmu TJ Hraničář Malonty: Vítězství myslím naprosto zasloužené. Výborně se uvedla malontská letní posila M. Kravets, který se podílel na výhře hned čtyřmi góly. Není od věci připomenout, že do Malont přestoupil právě z Přídolí.

TJ Sokol Přídolí
Michael Štěpánek, hráč TJ Sokol Přídolí: Malontští byli jasnými favority tohoto zápasu a my jsme k nim nechtěli pouze přijet pro debakl. To se nám nepovedlo a v poločase už byl stav 3:0. Největší rezervy vidím, alespoň dle mého, ve špatné rozehrávce na polovině hřiště a následný přechod do útoku. Nevytvořili jsme si ani dostatek gólových šancí, abychom dokázali výsledek nějakým způsobem obrátit. Nyní nás čeká doma Kájov, tak snad se nám zadaří alespoň před domácím publikem.



Sestavy


TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - R. Hatala [-] , T. Kéri [-] , M. Troják [-] , A. Preusler [-] , M. Beneda [-] , D. Svatoň [-] , M. Kravets [-] , S. Gocala [-] , T. Faltus [-] , K. Beutl [-]

TJ Sokol Přídolí
M. Puritscher [-] - J. Steidl [-] , P. Mittasch [-] , M. Štěpánek [-] , J. Zadák [-] , J. Písko [-] , M. Brož [-] , J. Písko [-] , R. Radykhovskyy [-] , V. Písko [-] , D. Nguyen [-]

Hráči zápasu: M. Kravets .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: BRT Martin - OLAH Radek (N), BEUTL David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.