FOTO: Rezerva Týna nadělila Dívčicím půltucet branek


Branky


25. J. Maruška , 36. M. Al-Aita , 42. J. Brom , 47. J. Brom , 48. J. Maruška , 67. J. Mezera - 59. L. Tvrzický (p.)
0

V neděli 5. listopadu se odehrálo předposlední utkání podzimní části III. třídy. Proti sobě nastoupily týmy z popředí tabulky Týn a Dívčice, očekávalo se vyrovnané utkání, ale domácí nakonec zcela zaslouženě vyhráli a deklasovali svého soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo hotovo

V úvodu utkání Dívčice ukazovaly, že na čelo tabulky se nedostaly náhodou, hra byla spíše v jejich režii. Po čtvrthodině hry hosté dokonce trefili hlavou tyč Valtrovy branky. Olympie se dostávala do tempa pomaleji, přesto to byli právě týňáci, kdo vstřelil klíčový úvodní gól. Ve 25. minutě se Daniel Brom proháčkovával do šestnáctky, obrana Dívčic nedokázala uklidit balon do bezpečí, ale jen ke kopačkám Jana Marušky, který poté levačkou zamířil po zemi přesně k tyči – 1:0. Olympie se uklidnila a o deset minut později bylo její vedení dvojnásobné. Jan Maruška z úhlu na brankáře Dolejšího ještě nevyzrál, na dorážku však číhal navrátilec Martin Al-Aita a pohotově z voleje uklidil balon pod víko. Před odchodem do kabin dostaly Dívčice na cestu ještě třetí branku. Al-Aita a Jan Maruška dobře napadali rozehrávku, Maruška získaný míč předal Jaroslavu Bromovi a ten střelou do středu branky potrestal špatně postaveného brankáře Dolejšího.

Domácí zvrat ve výsledku nepřipustili

Dívčice možná během poločasové pauzy spřádaly plány na dohnání třígólového manka, hned po třech minutách druhé půle ale museli hosté rychle pochopit, že z Týna odjedou s prázdnou. Ve 47. minutě po průniku Ponce Daniel Brom chytře přenechal balon bratru Jaroslavovi, jeho první střelu obrana zblokovala, napodruhé už byl nejlepší týnský střelec úspěšnější a levasem zvýšil na 4:0. Hned o minutu později táhli rychlý brejk J. Brom a Al-Aita, který předal míč Janu Maruškovi a jeho ne příliš tvrdou ránu levačkou brankář Dolejší pustil za svá záda – 5:0. Po hodině hry hosté zaznamenali čestný úspěch, když Luboš Tvrzický z penalty překonal Valtra. Olympie si pro Dívčice připravila ještě jeden gólový dáreček na rozloučenou s podzimem. Jaroslav Brom položil brankáře Dolejšího a servíroval dalšímu navrátilci Janu Mezerovi do poloprázdné branky – 6:1. Zbytek utkání probíhal v lážo plážo rytmu, gólový apetit Olympie byl 6 brankami plně uspokojen a hosté z Dívčic neměli sílu ani chuť debakl jakkoliv zmírnit. Drtivé vítězství posunulo týnské bego na slušné 4. místo, na jaře však bude stále o co hrát.

Zdroj: http://olympietyn.webnode.cz/



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou B
Martin Klička (trenér): Dnešní zápas jsme zvládli nad očekávání. Musím přiznat, že s takovým výrazným vítězstvím jsem nepočítal. Postavení v tabulce vypadá poměrně solidně, nicméně zdaleka nemáme vyhráno, během zimní přípravy nás čeká tvrdá práce. Teď se ale těšíme na dokopnou, dáme pivko, kaťák a tatarák, drobné porušení životosprávy si kluci zaslouží.

TJ Mír Dívčice
Pavel Bartuška (trenér): Konec podzimní části se nám nepovedl ve všech směrech. Jsem zklamaný, i když se na druhou stranu nemůžu divit, bez pořádného trénování se nedá hrát ani 3. třída a kluci si to musí uvědomit! Chybí nám dlouhodobě Ondra Kišš, který je po operaci kolene, dnes se zranil Waldhauser, musíme se dát v pauze dohromady. Zimní příprava bude krutá, aby jsme ještě mohli zabojovat o přední příčky, ale záležet bude na klukách jak se k tomu postaví!



Počet diváků: 50. Rozhodčí: LAFATA Martin - KLIČKA Martin (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.