0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2017 16:30

1.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Junioru stačila ke třem bodům jedna úspěšná trefa


Branky


0

Nabízíme podrobný pohled na děj utkání z obou zúčastněných stran.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohled z domácí strany - Karel Kladenský

Utkali jsme se doposud s nejkvalitnějším týmem, který nám toho moc nedovolil. Hrají komplexní, takticky vyspělý fotbal, navíc se evidentně na tento zápas dobře připravili po minulé ztrátě bodů. První půlhodinu byli lepším mužstvem, měli tři možnosti skórovat, nejdříve si sběhl pěkně na kraj vápna útočník a sám pálil ze strany vedle, pak po rozehraném přímáku jen o kousíček přestřelili a brejk dvou na jednoho po naší ztrátě balonu jsme hasili skluzem na poslední chvíli, když už si kanonýr Zušťák vybíral místo pro zakončení. V závěru první půle jsme se dostali ke slovu i my, zrychlili jsme rozehrávku a najednou jsme přelili hru na soupeřovu stranu. Možnost jsme měli pouze jednu, zato velkou, když Nevosad našel parádním dlouhým balonem naběhnutého Slípku do vápna, který dobře zkoušel z první, ale míč mu sjel po kopačce a zamířil tak mimo.  

 

Bylo zřejmé, kdo dá první gól, tak bude v obrovské výhodě, protože oba týmy mají velmi dobrou defenzivní činnost. Druhá půle byla vyrovnaná bez vytvořených šancí ze hry, hrozilo se tedy oboustranně pouze ze standardek. V jedné naší se prosadil hlavou Dvořák, ale dobře vrácený míč na malé vápno hosté uklidili do bezpečí, na druhé straně zkoušeli přímáky z 25m Kostka a poté Zušťák, oba pouze do zdi. Rozhodl pak moment z 69.min. kdy soupeř zahrával roh, míč byl tečovám protihráčem, pak Bohůnkem, aby skončil u druhé tyče, kde si ho zpracoval neobsazený Kratochvíl a uklidil ho do poloodkryté brány. Poslední čtvrthodinu jsme hráli na tři útočníky, měli jsme jednu příležitost po Dvořáčkově centru zleva, míč si převzal Sedláček, obtočil se kolem obránce, zakončit už nestačil, hraničním zákrokem mu to obránce znemožnil. V málo vídaném desetiminutovém nastavení za zraněné hráče, jsme těžko dostávali balóny dopředu, v té době už na čtyři hroty, naopak Wolf kryl dvě gólové střely. Hra vabank nám nesedí a ke kýženému vyrovnání nevedla.

 

Byť byl duel chudý na góly, tak byl k vidění hodně nadstandardní fotbal, o který se zasloužily obě jedenáctky. Musíme ale sportovně uznat, že Strakonice byly přece jen o stupínek lepší, šly odhodlaněji za výhrou. 

Pohled z hostující strany - Jiří Cibulka

První poločas se odehrával od vápna k vápnu, kdy domácí Reisera vůbec neohrozili a my jsme měli dvě příležitosti, ale branku jsme také netrefili. V 7 minutě  Dohonyi  prostrčil míč mezi beky M.Šrámkovi, který ze strany postupoval na branku, ale zakončení šlo mimo tyče. Ve 12 minutě trestný kop Cibulky si ve vápně našel Kostka, ale jeho pohotový volej šel nad, takže střely na branku za první poločas 0:0.

Druhý poločas mělo pokračování toho prvního, a opět do slibných situací jsme se dostávali pouze jenom my s výjimkou závěru utkání, kdy domácí vyvinuli tlak a k prvnímu ohrožení došlo až v 88 minutě, kdy střelu z vápna výborným zákrokem Reiser  vytěsnil na roh. Naše šance:  v 57 minutě z nevinné akce se dostal do zakončení skluzem Zušťák, ale dal mimo. V téže minutě trestný kop Kostky také skončil mimo. V 67 si vyzkoušel trestný kop Zušťák a jeho střela se zastavila na hlavách domácích ve zdi. 69 minuta rozehrál rohový kop Kostka, míč propadl do vápna, tam se nejlépe zorientoval Kratochvíl a poslal nás do vedení. V nastaveném čase vypustil jedovku za vápnem Dohonyi a vynikající zákrok předvedl také domácí golman Wolf.

 

Stats

Rohy :    4 : 4

Střely na branku :  1 : 3



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): Strakonice měly výborně pokryté celé hřiště, neumožnili nám žádnou vyloženou gólovku, sami jich pár měly, jednu proměnily a zaslouženě tak vyhráli. Nej hráči : Tomáš Vršitý - do svého zranění výborný, aktivní výkon, přejeme brzký návrat na trávník Martin Šrámek - důrazný záložník, který dominoval středu hřiště




Sestavy


SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - J. Nevosad [-] , P. Kindermann [-] , P. Mizera [-] , M. Boček [-] , J. Vranovský [-] (68. K. Dvořáček [-] ) , T. Sedláček [-] , M. Slípka [-] , T. Vršitý [-] (66. P. Hasenöhrl [-] ) , M. Bohůnek [-] , T. Dvořák [-] (78. V. Bravenec [-] )

FK Junior Strakonice
V. Reiser [-] - D. Gondek [-] , M. Šrámek [-] , K. Kalianko [-] , R. Kočí [-] (87. M. Boukalík [-] ) , P. Cibulka [-] - P. Kratochvíl [-] (80. J. Maršala [-] ) , T. Kostka [-] , V. Dohonyi [-] - V. Šrámek [-] , J. Zušťák [-] (90. T. Beran [-] )

ŽK: 76. J. Nevosad , 82. P. Mizera , 88. K. Dvořáček - 76. K. Kalianko .
Hráči zápasu: T. Vršitý - V. Šrámek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vítek Miroslav - PÍSEK Martin, KŘÍŽEK Danek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.