3:1
(3:0)
49. P. Smolek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 10:30

10.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby ovládl Černošín v poměru 3:1


Branky


10. D. Bláha , 26. J. Solový , 42. D. Bláha - 49. P. Smolek (p.)
0

Utkání mezi Černošínem a Stříbrem svedlo k boji dva vyrovnané týmy, které ovšem poslední zápasy zaostávají za svými očekávaními. Utkání lépe zvládli domácí, zářil hlavně útočník Bláha společně s brankářem Kozelkou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli v první půli třemi brankami

Domácí rozhodně potřebovali odčinit poslední porážky s Trpísty a Halží, proto v dnešním utkání začali velmi aktivně. Výborně fungovalo domácímu celku hlavně útočné duo Bláha, Solový, které zatápělo hostům po celé utkání. Běžela 10. minuta, když svoji individuální akci zakončil právě Dominik Bláha a skóre tak bylo 1:0 pro domácí celek. Byl to opět domácí Bláha, kterého poté v další šanci zbrzdila tyčka. Ve 26. minutě se už skóre měnilo podruhé. Vladimír Turek krásnou přihrávkou mezi obránci našel Jana Solového a ten se nemýlil - 2:0. Navíc ve 42. minutě bylo skóre už o tři branky. Po nedorozumění hostující obrany se k míči dostal opět Dominik Bláha a dokázal prostřelit podruhé hostujícího brankáře. 3:0. 

Na začátku druhé půlky skórovali hosté, více se ovšem nestalo

Hned po vstupu do druhé poloviny ve 49. minutě se mohli konečně radovat i hosté ze Stříbra. Proti Černošínu byla nařízena penalta, kterou v klidu proměnil střídající Pavel Smolek. 3:1. 

Hostující celek se hnal za snížením, nebo zdramatizováním utkání, jejich pokusy ovšem končili buď na obraně nebo výborně chytajícícm Aleši Kozelkovi. Na straně druhé dokázalo domácí mužstvo nastřelit dvakrát tyčku, kdy jednou v tom měl opět ruce skvěle hrající Bláha. Černošínské ovšem neproměněné šance mrzet nemusí, získali konečně důležité 3 body. Domácí Černošín tak dokázal v derby porazit Stříbrské Béčko 3:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek: Chtěli jsme odčinit výsledky za poslední utkání, protože se nám nedařilo. Konečně jsme ovšem vyhráli a na to budeme chtít navázat i v dalším kole s Částkovem.

TJ Baník Stříbro B
Petr Žíla: V prvním poločase, kdy jsme drželi míč více než domácí a dobývali jejich vápno, jsme paradoxně dostali 3 góly. Druhý poločas už naše hra byla slabší a nedokázali jsme si vypracovat téměř nic krom penalty. Soupeř tedy rozhodl celý zápas nakopávanými balóny se kterými jsme si v obraně prvních 40 minut nedokázali poradit.



Sestavy


TJ Sokol Černošín
A. Kozelka [-] - K. Skoumal [-] (46. R. Panuška ml. [-] ) , T. Klepsa [-] , J. Kubovský [-] (86. M. Kundrát [-] ) - T. Petrovič [-] (86. P. Černý [-] ) , J. Šedivý [-] (75. M. Červený [-] ) , V. Turek [-] , R. Drozda [-] - T. Vondraš [-] , D. Bláha [-] , J. Solový [-] (63. Z. Géczy [-] ) -

TJ Baník Stříbro B
M. Mikula [-] - L. Pubrle [-] , R. Průša [-] (47. P. Smolek [-] ) , D. Žíla [-] (46. D. Brácha [-] ) , J. Trnka [-] , T. Barančík [-] (72. J. Hejcman [-] ) , A. Němec [-] , L. Loula [-] , P. Žíla [-] , K. Šaman [-] (80. R. Charvát [-] ) , M. Petraška [-]

ŽK: 48. T. Klepsa , 85. T. Petrovič - 50. J. Trnka , 60. P. Žíla .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Friedenberger Karel - PECHMAN Marek (N), SÁSIK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.