J. Fiala 31.
T. Šilhánek 77. (p.)
2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 12:30

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola skončil remízou


Branky


31. J. Fiala , 77. T. Šilhánek (p.) - 35. M. Kowalski , 78. M. Hřebec
0

Zdemyslice přivítali na svém trávníku ve šlágru kola druhý tým tabulky Lužany. Před tímto zápasem dělilo oba týmy v tabulce pouze skóre, protože nasbírali shodně po 16 bodech a tak se dal čekat napínavý souboj. Kulisu zápasu doplnilo krásné počasí, výborný trávník a slušná návštěva 80 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 Začátek zápasu a vůbec celý první poločas se odehrával v režii hostů, kteří byli silnější na balonu, přesněji kombinovali, byli rychlejší a důraznější v soubojích. Tímto dostávali domácí pod velký tlak a vytvářeli si řadu šancí. Ale domácí měli v brance výborného Uzla, který mařil hostům jednu šanci za druhou. Dvakrát si poradil se samostatnými nájezdy hostů a následně i se třemi trestnými kopy, při kterých domácí výrazně podržel, jelikož byli zdařile zahrané. Následně efektně zneškodnil i dalekonosnou střelu mířící přesně do šibenice jeho branky.  A tak platilo nedáš dostaneš, když v 31 minutě putoval míč po ose Jirgl, Lang, Fiala, který již neměl problém po krásné přihrávce od Langa uklidit míč do sítě. 1:0 Hosté i přes obdržený gól pokračovali v dobývání domácí branky a již po 4 minutách ve 35 minutě se dočkali vyrovnání, když si na přetažený centr počkal na malém vápně zcela nekrytý Martin Kowalski, zpracoval si balon, lehce se zbavil obránce a levou nohou obstřelil Uzla na zadní tyč. 1:1 Za tohoto stavu se šlo v poločase do kabin.

Druhý poločas

 Druhý poločas se již hra vyrovnala, hosté po prostřídání několika hráčů ubrali na aktivitě a tak přibývalo i šancí na domácí straně, jednu z nich po samostatném úniku nevyužil Radek Čimera, když jej vychytal hostující gólman. Na další gól se tak čekalo až do 77 minuty, když se po faulu na Tomáše Šilhánka ve vápně hostů kopala penalta, kterou sám faulovaný kapitán domácích Tomáš Šilhánek s tečí gólmana proměnil a poslal domácí celek opět do vedení. 2:1 Bohužel vedení domácím vydrželo pouhou jednu minutu, protože v 78 minutě po dlouhém balonu do vápna promáchl míč obránce Krňoul, Uzel už se nestihl k míči dostat včas a tak měl Martin Hřebec snadnou práci, uklidit míč do prázdné branky. 2:2 Ve zbytku utkání se začalo více jiskřit, z čehož vyplynulo několik žlutých karet na obou stranách. Výsledkem 2:2 utkání skončilo, což byl asi i spravedlivý výsledek. V následných penaltách domácí opět zcela vyhořeli, když neproměnili hned první tři z pěti penalt a tak si druhý bod zaslouženě odvezli hosté z Lužan. 



Ohlasy k zápasu


TJ Zdemyslice
Jindřich Kotora (hráč TJ Zdemyslice): "V prvním poločase byli Lužany jasně lepším týmem a my jsme jen s vekou dávkou štěstí a výborným Uzlem v brance neinkasovali více branek. Naopak jsme vstřelili po krásné akci vedoucí gól, ale hosté hned vzápětí vyrovnali. Ve druhé půli jsme byli lepším týmem my, šli jsme do vedení, ale hned potom jsme udělali velkou hrubku a bylo opět vyrovnáno. Myslím si že konečná remíza je zasloužená a druhý bod je po našich tristních penaltách, také zaslouženě v Lužanech."




Sestavy


TJ Zdemyslice
L. Uzel [-] - J. Jirgl [-] , J. Fiala [-] (46. A. Monhart [-] ) , M. Kysela [-] (46. V. Bončo [-] ) , T. Lang [-] , R. Čimera [-] , A. Polívka [-] , T. Šilhánek [-] , V. Krňoul [-] , I. Průcha [-] , T. Zelený [-]

TJ Sokol Lužany
R. Fuchs [-] - M. Frána [-] (65. D. Běl [-] ) , P. Hodan [-] (46. J. Běl [-] ) , O. Skála [-] , M. Hořký [-] , Z. Bultas [-] , T. Kutka [-] , M. Kowalski [-] (81. M. Toma [-] ) , P. Pecháček [-] , A. Hajžman [-] , J. Pecl [-]

ŽK: 28. J. Fiala , 38. R. Čimera , 60. T. Zelený , 81. T. Lang , 87. A. Polívka - 26. A. Hajžman , 41. M. Hořký , 47. R. Fuchs , 75. J. Běl , 90. Z. Bultas .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SLABÝ Otto - LEGÁT Zdeněk, MICHÁLEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.