Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litice v utkání plném zvratů udolaly černické béčko


Branky


29. V. Švábek , 36. P. Vacek , 65. L. Fořt , 79. P. Vacek - 25. M. Engl , 39. J. Davídek , 53. J. Davídek
0

Každý chvilku tahá pilku. I tak by se dal charakterizovat zápas 8. kola plzeňského městského přeboru, v němž Litice udolaly rezervu Černic 4:3. Utkání přineslo hned několik zvratů. Hosté se ujali vedení, domácí ještě v prvním poločase otočili na 2:1, ale na začátku druhé půle prohrávali 2:3. Přesto nakonec zápas dovedli důležitému vítězství a protrhli sérii tří proher v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se skóre měnilo hned čtyřikrát

Litice do utkání nastupovaly z pozice předposledního týmu tabulky. Cíl tedy nemohly mít jiný, než vítězství. Hosté se také od počátku utkání spíše jen bránili a hned v úvodních minutách přežili sérii šancí soupeře. Ve 25. minutě je přesto z ojedinělé akce poslal dovedení Martin Engl. Domácí odpověděli jen o čtyři minuty později, kdy srovnal veterán Vojtěch Švábek. Ve 36. minutě zaúřadoval také litický kapitán Pavel Vacek, jenž otočil skóre na stranu svého týmu. Za Černice však rychle kontroval Jiří Davídek, který vyrovnal na poločasových 2:2.

Hosté šli do vedení, nakonec však odjeli bez bodu

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté, kteří šli do vedení kuriózním vlastním gólem jednoho z hráčů Litic – byť za jeho autora je v zápise označen Jiří Davídek. Domácí hráli v křeči, ale v 65. minutě se jim přesto podařilo vyrovnat, do střelecké listiny se zapsal čerstvý Lukáš Fořt, jenž byl v té chvílina hřišti sotva pět minut. Vzápětí se mohl postarat o obrat střídající Jareš, který proměnil samostatný únik, ovšem pomezní po poměrně dlouhé prodlevě signalizoval, k nelibosti domácích, ofsajd hráče Litic. Domácí se tak mohli radovat, tentokrát už opravdu, až v 79. minutě. Pavel Vacek sice zamířil z trestného kopu do tyče, ale míč se odrazil do hlavy brankáře Tománka a od ní do sítě. V závěru utkání mohli Litičtí ještě několikrát navýšit své vedení, několik dobrých příležitostí však neproměnili.

 

Oba celky se po vzájemném utkání sešly v mimořádně vyrovnané dolní polovině tabulky, kde hned pětice týmů disponuje devíti body.



Ohlasy k zápasu


TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves (vedoucí mužstva): „Dá se říci, že jsme utrpěli vítězství. Kdybychom vyhráli 10:1, tak bych byl spokojen, protože asi tak měl ten výsledek vypadat. Už v prvních čtyřech minutách jsme měli snad tři vyložené šance, ale bohužel jsme neproměnili ani jednu. Zdálo se, že to skončí jako každý náš zápas, kdy máme v prvním poločase hromadu šancí, ale ty neproměníme a pak prohrajeme. O přestávce jsme mužstvo upozorňovali, abychom si nenechali dát zbytečný gól, že druhé poločasy nezvládáme a dostáváme góly. Dopadlo to tak, že na začátku druhé půle jsme si dali neskutečný vlastenec. Naštěstí se nám pak ještě podařilo skóre otočit. Za stavu 3:3 nám nebyl uznán gól pro ofsajd, který pomezní hlavnímu ohlásil, až když se kluci vraceli na půlku. Samozřejmě byli naštvaní, tak jsem jim říkal, ať dokážou, že ten fotbal umějí a vyhrají stejně. Nakonec jsme byli šťastní, že to takhle dopadlo. V kabině jsem klukům poděkoval za tři body, byť jsme je nemohli moc chválit za předvedený fotbal. Byla to z naší strany místy taková křeč. Teď nás čeká vedoucí Slovan, se kterým máme dobrou bilanci a umíme na něj zahrát. Tak bychom se snad mohli chytit.“

TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal (vedoucí mužstva): „Ani z jedné strany to nebyl pěkný fotbal. My jsme vedli, poté to oni otočili, ale my do poločasu vyrovnali a na začátku druhé půle jsme dokonce šli do vedení 3:2. Pak už to ale bylo z naší strany hrozné. Dostali jsme dva góly po chybách našeho brankáře. Nejlepší na hřišti byli veteráni Davídek, Vlček a Nádraský. Zbytek mužstva podal podprůměrný výkon.“



Sestavy


TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - J. Tykvart [-] , V. Švábek [-] (86. V. Liška [-] ) , F. Vajskebr [-] (60. L. Fořt [-] ) , J. Krejčí [-] , M. Forman [-] , J. Krejcar [-] , L. Kindl [-] , O. Kollros [-] (57. P. Jareš [-] ) , P. Vacek [-] , J. Kanta [-] (90. A. Doskočil [-] )

TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Tománek [-] - J. Davídek [-] , J. Král [-] , K. Zeliński [-] , L. Táborský [-] , V. Holeček [-] (46. T. Valm [-] ) , T. Engl [-] , M. Engl [-] , T. Václavík [-] (77. J. Švenda [-] ) , P. Vlček [-] , R. Nádraský [-]

ŽK: 88. P. Vacek - 78. R. Nádraský .
Hráči zápasu: V. Švábek , P. Vacek - J. Davídek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MINAŘÍK Zdeněk - BLOVSKÝ David (N), VUJOVIČ Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.